Βέλιτς: «Αργός και προβλέψιμος στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, μπορεί να βελτιωθεί»

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2020

Μια απογοητευτική εμφάνιση έφερε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την πτώση του από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Δικέφαλος καλείται να βρει τον καλό του εαυτό και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστήριξε ότι το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για το Δικέφαλο καθώς οι «πράσινοι» έχουν ανεβεί αγωνιστικά και έχουν καλή χημεία.

Επιπλέον, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» και ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, όπου στο ΟΑΚΑ αποτελούνται από τρεις παίκτες αργούς και προβλέψιμους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το ζευγάρι του κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Είναι πιο ισορροπημένο. Εάν κρίνω από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων η εικόνα είναι ενδεικτική της κατάστασης που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και της αγωνιστικής βελτίωσης του Παναθηναϊκού. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό που είναι δύσκολο σχετικά αλλά όχι απίθανο είναι να αλλάξει τόσο δραματικά η εικόνα της μιας ή της άλλης ομάδας. Το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και έχει δημιουργήσει μια ενδεκάδα ισορροπημένη που έχει καλή χημεία. Σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός σε αυτό το παιχνίδι».

Την πίεση που έχει ο Φερέιρα: «Σίγουρα βρίσκεται σε μια ομάδα όπου οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Η ομάδα προέρχεται από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν που είχε πειστικές εμφανίσεις και δημιούργησε μια συνήθεια να κερδίζει. Φέτος δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα αλλά νομίζω στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε αργός, βαρύς και προβλέψιμος. Πρέπει να αλλάξει κάτι, για να αλλάξει την εικόνα. Ο ΠΑΟΚ έχει αξιόλογο υλικό, διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και είναι ανταγωνιστικός. Κυρίως στο κέντρο πρέπει να γίνουν αλλαγές καθώς τον είδαμε στο ΟΑΚΑ με τρεις ψηλούς χωρίς ένταση, κίνηση και δημιουργικότητα. Υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.