«Βέλη» Μπέου σε Μαρινάκη: «Εξαπατήσατε τους συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία της Super League»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2022

Δριμεία επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος στο σημερινό ΔΣ της Super League.

Ο πρόεδρος του Βόλου κατηγόρησε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού πως εξαπάτησε τους προέδρους των άλλων ομάδων ώστε να ανέλθει στον προεδρικό θώκο της Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

Η τοποθέτηση του προέδρου του Βόλου:

«Πριν από 2 μήνες και κάτι ημέρες ήμουν τελείως αντίθετος στην εκλογή σας στην προεδρία της Super League. Από την άλλη πλευρά όμως ήταν δώρο Θεού η εκλογή σας ως πρόεδρος του Συνεταιρισμού λόγω ονόματος και λόγω οντότητας, θεωρώντας ότι μόνο θετικά θα προσφέρετε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όμως οι επανειλημμένοι χαρακτηρισμοί έχουν δημιουργήσει ένα ζοφερό περιβάλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου δημιουργώντας στρατόπεδα και συγκρούσεις που μόνο καλό δεν κάνουν.

Αντίθετα δημιουργούν μία απαράδεκτη εικόνα που μοναδικό σκοπό έχει το συμφέρον του Ολυμπιακού και όχι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αυτό το ζοφερό σκηνικό εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και όχι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και αναφέρομαι σε χαρακτηρισμούς μέσω δηλώσεων σας όπως:

-Μία συμμορία διοικεί την ΕΠΟ,

-Είστε ελεεινός και υπάλληλος του Μελισσανίδη απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο

-Έχετε δικτατορικές αντιλήψεις, είσαι ηλίθιος και φασίστας

-Σε απάντηση του κυρίου Μπαλτάκου όπου αναφέρθηκε ότι θα σας κλείσει το μικρόφωνο του είπατε απειλητικά ότι «αν με κλείσεις θα έρθω από εκεί»

-Κάνατε έφοδος στα γραφεία της ΕΠΟ για το θέμα Καραντώνη

-«Είναι ένα άθυρμα λαθροβιούντων “παραγόντων”»

-«Τοποθετήσατε στην ΚΕΔ έναν εντολοδόχο»

Με όλα τα άλλα τα παραπάνω και άλλα που δεν γράφονται, δείχνετε ότι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και θυμίζετε παράγοντες παλαιάς κοπής. Προφανώς σας διαφεύγει ότι είστε πρόεδρος της Super League και αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν στον πρόεδρο της Super League. Λειτουργείτε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί η Super League δεν είναι ιδιοκτησία σας και όχι δικό σας μαγαζί. Και μην ξεχνάτε ότι υποσχεθήκατε πράγματα και εξαπατήσατε του συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία της Super League.

Αφού ο Αχιλλέας Μπέος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του, η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν «Διαφωνώ πλήρως, ο χρόνος θα δείξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.