Βέλγιο: Χαμός με υπουργό που δεν μπορούσε να βάλει σωστά τη μάσκα

Metrosport Team03 Μαΐου 2020

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους πολίτες στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη βρίσκεται η σωστή και η ασφαλής χρήσης της μάσκας, την ώρα που οι κοινωνίες ετοιμάζονται να γυρίσουν σελίδα στη μάχη κατά του κορωνοϊού, περνώντας στη φάση της σταδιακής άρσης των μέτρων.

Την ώρα, λοιπόν, που οι πολίτες αναζητούν τις έγκυρες οδηγίες και συμβουλές των επιστημόνων για το πώς θα φορούν σωστά τη μάσκα, ιδιαίτερα μαθήματα για τη χρήση της φαίνεται πως χρειάζεται και ο Υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου, Κόεν Χέινς που έχει, παράλληλα, και ρόλο αναπληρωτή πρωθυπουργού.

Ο Κόεν Χέινς βρέθηκε σε εργοστάσιο παρασκευής μασκών την περασμένη Πέμπτη και, σύμφωνα με τους Brussels Times, ενώ πραγματοποιούσε την ξενάγησή του στον χώρο και τον κατέγραφε ο φακός των δημοσιογράφων, εκείνος προσπάθησε να φορέσει μία από τις μάσκες που είχαν κατασκευαστεί εκεί. Όμως, η προσπάθεια κατέστη επιτυχής μετά από αρκετές λάθος δοκιμές και έτσι ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Βελγίου έγινε θέμα συζήτησης και αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Belgian deputy prime minister struggles with coronavirus mask

Belgium's deputy prime minister is struggling... face masks are hard, OK?

Posted by news.com.au on Saturday, 2 May 2020
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.