Βελέντζας: «Ψάχνεται ο ΠΑΟΚ, γι αυτό ξεχωρίζει ο Τζόλης»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Βελέντζας.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης και νυν υπεύθυνος των ακαδημιών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον Χρήστο Τζόλη και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ακόμα αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία της ομάδας στη Super League 1. 

Μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Βελέντζας δήλωσε: 

Για το αν βγάζει παίκτες από τις ακαδημίες ο Απόλλων: «Είναι τέτοια η κατάσταση που δεν έχουμε σταθεροποιηθεί και έρχονται σε δεύτερη μοίρα οι ακαδημίες. Προσπαθούμε να βρούμε έμπειρους ποδοσφαιριστές είτε για να ανέβουμε είτε για να μην πέσουμε. Φέτος η χρονιά πάει καλά και πάμε να μπούμε σε καλύτερη βάση. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα γήπεδα αλλάζουμε συνέχεια. Προπονούμαστε σε ένα γήπεδο στο Μενίδι 9Χ9. Προσπαθεί το αφεντικό μας να βρει μια βάση για την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες».

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τον Χρήστο Τζόλη: «Η διαφορά είναι τεράστια, χαιρόμαστε να βλέπουμε παιδιά σαν τον Τζόλη να στέκονται επάξια στην ενδεκάδα μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ. Πολλά παιδιά κάνουν πράγματα στα 19 τους αλλά δεν μπορούν τα κάνουν όταν γίνονται επαγγελματίες. Γι αυτό ξεχωρίζει ο Τζόλης. Θέλει ψυχή για να παίξεις στον ΠΑΟΚ».

Για την πορεία του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ: «Μπήκε σε μια κατάσταση που ο ΠΑΟΚ δεν ήταν στα καλά του. Φέτος ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι πιο σταθερός, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται, ίσως η ομάδα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Σε πολλά ματς δείχνει πολύ καλό πρόσωπο αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό δεν έδειξε αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του».

Για το ματς του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ: «Εμείς ό,τι πήραμε είναι εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα εντός έδρας κερδίσαμε μόνο την ΑΕΛ με πέναλτι στο 90. Παίζουμε με ξεκάθαρο φαβορί, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα είναι καλύτερο για εμάς που δεν έχει κόσμο η Τούμπα».

Για το ότι ο Απόλλων δεν νικά στην έδρα του: «Υπήρχαν παιχνίδια που ήμασταν καλοί και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Τα περισσότερα ματς είναι καλυτέρα από τα εκτός έδρας αλλά εκεί παίρνουμε τους βαθμούς».

Για τον Ηρακλή: «Μου άρεσε η χρονιά που ήμουν στον Ηρακλή. Είναι κρίμα για μια μεγάλη και ιστορική ομάδα να βολοδέρνει στις μικρές κατηγορίες. Μακάρι να βρει και αυτός δυνατούς ανθρώπους να τον οδηγήσουν εκεί που πρέπει στη Super League. Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή για τον Ηρακλή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.