Βέλα Τζούνιορ: « Ο Μάτος είπε αυτό που πίστευε γι'αυτό τιμωρήθηκε και δεν έπαιζε»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2020

Στο METROPOLIS 95,5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και της Λάρισας, Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος μίλησε για την φυγή του Μάτος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την σχέση του Βραζιλιάνου με τον πρώην προπονητή του, Άμπελ Φερέιρα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Γιατί έφυγε ο Μάτος από τον ΠΑΟΚ: «Ο Μάτος είχε ένα θέμα με τον πατέρα του. Πήρε άδεια να πάει στην Βραζιλία να τον δει. Παρόλα αυτά, είχε τεράστιο θέμα και με τον προπονητή, όχι μόνο φέτος αλλά και από πέρσι».

Τι πρόβλημα είχε με τον προπονητή: «Μετά το καλοκαίρι δεν τον υπολόγιζε ο προπονητής. Έβαλε άλλον για να μην παίζει ο Μάτος. Υπήρχε μεγάλο θέμα και στα αποδυτήρια μεταξύ των δύο». 

Τι μπορεί να τους χωρίζει: «Πιστεύω είναι η τακτική που επέλεξε ο Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ, έκανε το «νταμπλ», ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό άλλαξε. Πρέπει να αφήσουν τον εγωισμό στην άκρη και να δουν τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Το θέμα στα αποδυτήρια έπρεπε να το λύσουν και οι δύο. Ο Μάτος είπε αυτό που πίστευε και τιμωρήθηκε γι'αυτό δεν έπαιζε». 

Θεωρείς υπάρχει θέμα προσώπων ή ο Φερέιρα έχει θέμα με τις ισχυρές προσωπικότητες: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει θέμα και ειλικρινά είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουν. Υπάρχει άλλο πρότζεκτ πλέον. Ξεκίνησε με μικρά παιδιά στο Τσάμπιονς Λίγκ. Είναι θέμα γενικά του συλλόγου με το νέο πρότζεκτ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.