Βέλα Τζούνιορ: «Κερδίζει και ο ΠΑΟΚ και ο Αουγκούστο με τη μεταγραφή, έχει φανταστικό βιογραφικό ο Μαξίμοβιτς»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ατζέντης, Βέλα Τζούνιορ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τη μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ και το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαξίμοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι πολύ καλή η μεταγραφή του Μαξίμοβιτς, αν πραγματοποιηθεί από τον ΠΑΟΚ, έχει ένα φανταστικό βιογραφικό και είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο Αουγκούστο θέλει να πάει στη Ναντ, είναι καλή ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ήθελε να αγωνιστεί σε μια άλλη χώρα.

Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει ένα καλό ποσό, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε δώσει τόσα χρήματα για να αποκτήσει τον Αουγκούστο. Πιστεύω ότι κερδίζουν και οι δύο πλευρές με αυτή τη μεταγραφή, εφόσον γίνει. Με το ποσό που θα πάρει ο ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του Αουγκούστο μπορεί να πάρει δύο ή τρεις Αουγκούστο».

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ και του Άρη να προκριθούν κόντρα στη Χάιντουκ και στη Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα: «Πιστεύω τώρα ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος από το προηγούμενο παιχνίδι, δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας με τη Χάιντουκ. Και για τον Άρη το ίδιο ισχύει, με τη Ντιναμό Κιέβου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.