Βέλα Τζούνιορ: «Έπρεπε να σεβαστούν τον Πελέ, χωρίς φαβορί το ΠΑΟΚ - Άρης»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Για την απώλεια του «Βασιλιά» του ποδοσφαίρου,Πελέ, μίλησε ο Βέλα Τζούνιορ, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ενώ σχολίασε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη

Για το θάνατο του: «Ο άνθρωπος ήταν 82 ετών και το περιμέναμε. Δεν είναι εύκολο για κανέναν μας. Δεν εζησα την εποχή του αλλά από τις ιστορίες που άκουγα και το βίντεο που έβλεπα, μας ικανοποιεί. Είναι το ποδόσφαιρο. Μας δίνει χαρά ο θρύλος του Πελέ. Κατάφερε να φτάσει ψηλά με το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά. Ήταν ένας καλός άνθρωπος και πάντα όταν τον βλέπαμε στο δρόμο είχε ένα χαμόγελο και καλή διάθεση.

 Δεν μπορούσε να φύγει από τη Βραζιλία λόγω της δικτακτορίας. Είχε προβλήματα με την πολιτική τότε. Ηταν δύσκολο για εκείνον να φύγει, ήταν το πρώτο όνομα στη Βραζιλία. Ήταν δύσκολη η εποχη που έπαιξε.  Η Σάντος κατάφερε να φτάσει κοντά στις μεγάλες ομάδες χάρη στον Πελέ.Ήθελε μόνο να είναι κοντά στην ομάδα που αγαπά και την εθνική. Δεν ήθελε να γίνει προπονητής, ούτε να ασχοληθεί με την ομοσπονδία».

Για τη φωτογραφία πάνω από το φέρετρο: «Δεν μου αρέσει. Έπρεπε να σεβαστούν το θάνατο του».

Για το ΠΑΟΚ - Άρης: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι. Δεν βλέπω φαβορί. Ο Άρης πάει καλά στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ στο Χαριλάου. Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα».

Για τα νέα ταλέντα: «Στη Λατινική Αμερική δίνει χρήματα για να βγουν νέοι παίκτες. Στην Ελλάδα δε δίνουν χρήματα, εξαίρεση είναι κάποιες ομάδες. Βγάζω το καπέλο σε όσους Έλληνες παίζουν εδώ και βγαίνουν έξω. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Μπορείτε να το δείτε στη δεύτερη κατηγορία που δεν υπάρχει οργάνωση και η διαφορά με την πρώτη είναι μεγάλη»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.