Βέλα: «Αυτό ήταν το λάθος του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Αction Zone» με τον Χάρη Δημαρά και τον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο, φιλοξενήθηκε ο Βέλα Τζούνιορ.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης παικτών μίλησε για τα συστατικά της επιτυχίας του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας, τα λάθη που έκανε στον ΠΑΟΚ καθώς και για τον παίκτη που λείπει από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον παίκτη που λείπει από τον ΠΑΟΚ και τον δυναμισμό του Μάτος: «Ο Λέο Μάτος έπαιζε και αυτός σκληρά και είναι ωραίο στοιχείο. Μου έκανε εντύπωση που ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό δεν πήρε καμία κάρτα, ειδικά με τον Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας. Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να έχει στη θέση «6» έναν παίκτη όπως ο προπονητής του όταν έπαιζε ο ίδιος. Λείπει από την ομάδα ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής».

Αναφορικά με τον χθεσινό θρίαμβο του Αμπέλ Φερέιρα: «Η ομάδα μου είναι η Παλμέιρας και το πανηγύρισα έντονα. Αυτά που είδα από τον Αμπέλ στη Βραζιλία δεν περίμενα να έχει αυτά τα στοιχεία γιατί στον ΠΑΟΚ η ομάδα αγωνιζόταν σε τρεις θεσμούς και ήθελε να τα αλλάξει όλα, ενώ στη Βραζιλία ακολούθησε όσα είχε αφήσει ο προηγούμενος προπονητής, καθώς κατάλαβε τα λάθη του. Θα έπρεπε να ακολουθήσει όσα άφησε ο Λουτσέσκου και στο σύστημα και στους παίκτες, σε ένα πρωτάθλημα που δεν ήξερε πως λειτουργεί. Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ βρήκε μία έτοιμη ομάδα μετά το νταμπλ και στη νέα του ομάδα έμαθε από τα λάθη του».

Ενώ στο τέλος σημείωσε: «Με τον Μάτος δεν τα πήγαιναν καλά, όπως και με τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές, ενώ με την Παλμέιρας δουλεύει με ένα νεανικό ρόστερ και μέσα από βολικές κληρώσεις κατάφερε να πάρει το Λιμπερταδόρες ενώ δεν το υπολόγιζε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.