Βάζουν μπροστά το αγωνιστικό πλάνο στον Άρη

Metrosport Team21 Μαΐου 2020

Παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας από τον Μίκαελ Ένινγκ για την επανεκκίνηση των εγχώριων διοργανώσεων (playoffs Super League 1 και ημιτελικά Κυπέλλου), στον Άρη βρίσκεται εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Κατά βάση περιμένουν μία νέα συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις επί των προτάσεων για τα δύο πλάνα που του παρουσιάστηκαν από τον Άγγελο Χαριστέα σχετικά με τις κινήσεις στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με όσα οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν να εννοηθεί, το πιθανότερο είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να οριοθετηθούν οι προτεραιότητες και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες επαφές ως προς τις ανανεώσεις.

Το θετικό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι, παρά την ανησυχία που προκαλείται από την υπόθεση της FIFA και το γεγονός ότι παρατηρείται καθυστέρηση στις κινήσεις που αφορούν την προσπάθεια δικαίωσης, χρόνος υπάρχει. Κι αυτό γιατί, η επανέναρξη του Πρωταθλήματος παρατείνει και τον χρόνο λήξης των συμβάσεων που έχουν οι ομάδες με ποδοσφαιριστές. Δηλαδή, εάν με βάση το πλάνο της Λίγκας η σεζόν ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου, τότε τα συμβόλαια που λήγουν στις 30/6 (στον Άρη είναι 14) θα δοθεί μικρή παράταση σε αυτά και στην ουσία θα προκύψουν αποδεσμεύσεις με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τις μεταγραφές. Στο ενδεχόμενο ο Άρης να δικαιωθεί και να έχει το δικαίωμα για μεταγραφές, είναι δεδομένο πως λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη θα παραταθεί μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Βέβαια, για την ώρα αυτό που “καίει” τους Κιτρινόμαυρους είναι να βρεθεί κοινό σημείο επαφές με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, συμπεριλαμβάνονται ωστόσο στο πλάνο της επόμενης σεζόν, είτε με ban, είτε χωρίς. Και προς αυτήν την κατεύθυνση αναμένουν τις οριστικές αποφάσεις του Καρυπίδη ώστε να βάλουν... μπροστά το πλάνο των επαφών τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.