«Βάζουμε ένα τέλος στην ανθρωποφαγία στον Ηρακλή»

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Απριλίου 2022

«Βάζουμε ένα τέλος στην ανθρωποφαγία στον Ηρακλή», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το ευρύ 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο προπονητής του Γηραιού, Κώστας Γεωργιάδης. 

«Μια πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα μας, μια νίκη αντίδραση σε μια ομάδα με πλήρες ρόστερ δομημένο για πρωταθλητισμό. Ήρθαμε εδώ να την αντιμετωπίσουμε έχοντας τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές δυο αποτελέσματα άσχημα και μάλιστα το ένα στο ''σπίτι'' μας. Το αποτέλεσμα και η παρουσία, μας κάνει πολύ ευτυχισμένους διότι είμαστε σε μια περίοδο με πολλές ατυχίες, πολλούς τραυματισμούς. Το ρόστερ μας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη όλου του οργανισμού και μάλιστα ένα παραπάνω στα λάθη τα ανθρώπινα τα ποδοσφαιρικά που έγιναν όπως στο προηγούμενο παιχνίδι.

Βάζουμε ένα τέλος στην ανθρωποφαγία στον Ηρακλή, δείχνουμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Στηρίζουμε τον Δημήτρη Γρηγοριάδη και τον κάθε ποδοσφαιριστή που κάνει ένα λάθος, αυτό κάναμε και σήμερα, ο οποίος είχε μια εξαιρετική εμφάνιση, αυτός είναι ο πρώτος πιο σπουδαίος λόγος. Ο δεύτερος είναι να αρχίζουμε να βάζουμε την ταυτότητά μας, ως μεγάλη ομάδα που είμαστε για να μπορέσουμε να κλείσουμε κάποια στόματα από ανθρώπους οι οποίοι εύκολα να πουν κάποια πράγματα για μια ομάδα που δημιουργήθηκε πριν από οκτώ μήνες.

Είμαστε χαρούμενοι και προσγειωμένοι, έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Πιερικό στην έδρα μας και εκεί πρέπει να διπλασιάσουμε τις νίκες μας να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κάτι το οποίο δεν κάναμε δυο αγωνιστικές τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.