Βάζοντας τα προβλήματά του κάτω από το χαλάκι, ο Άρης κάνει χειρότερα τα πράγματα

Δημήτρης Κανελλάκης18 Ιανουαρίου 2022

Ακόμη κι αν κάποιος δεν παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις στον Άρη, ακόμη κι αν δεν γνωρίζει λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ για τα προβλήματα της ομάδας, εύκολα μπορεί να καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά.

Είναι εμφανές το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά κρίνοντας κι από διάφορες στιγμές από την αρχή της τρέχουσας σεζόν μέχρι τώρα, πως διάφορα ταλαιπωρούν την ομάδα και παίζουν τον ρόλο τους προκειμένου να εμφανίζει μια αστάθεια στην απόδοσή της, να έχει μεταπτώσεις, σε αρκετά παιχνίδια να προκαλεί ερωτηματικά με τις εμφανίσεις της και να χάνει βαθμούς.

Φαίνεται πως έχει... θέματα τα οποία δεν καταφέρνει να λύσει και τον κατατρέχουν τον Άρη. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το μόνιμο πρόβλημα στην επίθεση. Πώς να εξηγήσει κανείς τα ζητήματα με την διαχείριση των παικτών από την πλευρά του προπονητή. Πώς να εξηγήσει κανείς κι αυτό που εσχάτως προέκυψε με πολύ μεγάλη δυσκολία να ανταποκριθεί η ομάδα ακόμη και στις ανάγκες στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Έχω την αίσθηση ότι εδώ και πολύ καιρό ο Άρης δεν κάνει τίποτε άλλο απ' το να προσπαθεί αυτά τα προβλήματα να τα κρύψει κάτω από το χαλάκι.

Το είδαμε να συμβαίνει με το θέμα του προπονητή. Σε δύο, τουλάχιστον, περιπτώσεις τέθηκε ζήτημα σχέσεων του Μάντζιου με τους παίκτες, αν μπορεί ή όχι να ελέγξει τα αποδυτήρια, αν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μιας ομάδας η οποία διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές με ισχυρή προσωπικότητα και στο κυνήγι υψηλών στόχων.

Ο Έλληνας τεχνικός διατηρήθηκε μεν στη θέση του μετά από κάποιες κρίσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά η αμφισβήτηση στο πρόσωπό τους εξακολουθεί να υπάρχει, όπως και η απόδοση ευθυνών σε αυτόν για πολλά από τα κακώς κείμενα στην ομάδα.

Το κρίσιμο είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλά και σοβαρά ζητήματα, απ' το αν θα έπρεπε η διοίκηση να τραβήξει το αυτί των παικτών ή αν θα έπρεπε να δει σοβαρά το θέμα αλλαγής προπονητή, μέχρι το αν θα έπρεπε ήδη να έχει ενισχύσει το ρόστερ και να λύσει το θέμα του σέντερ φορ, αντίδραση δεν υπάρχει.

Γι' αυτό και είναι απορίας άξιο τι ακριβώς περιμένουν διοίκηση και προπονητής να αλλάξει, τι πιστεύουν ότι μπορεί να συμβεί προκειμένου μια ομάδα η οποία, εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που ήδη αναφέρθηκαν αλλά και διάφορων άλλων, να βρει βηματισμό και να διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.