Βάζει τις βάσεις για πρόκριση η Παρί

Γρηγόρης Κόκκινος18 Φεβρουαρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Πέρασαν δυο μήνες και κάτι παραπάνω από το φινάλε της φάσης των ομίλων του champions league και μπαίνουμε πλέον στην φάση των ζευγαριών που με μια πρώτη ανάγνωση έχουν δυο μεγάλα φαβορί και μιλάω για την Λίβερπουλ και την Μπαρτσελόνα (δεν ξεχνάω την Παρί ούτε την Μπάγερν και τις υπόλοιπες ομάδες), αλλά και πάλι σηκώνει κουβέντα το πράγμα γιατί καμία ομάδα δεν φτάνει τυχαία σε αυτή την φάση του θεσμού.

Τα «πολλά» λεφτά θα είναι στους αγώνες ρεβάνς πιστεύω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθούμε με του πρώτους αγώνες. Μην σας πιάνει τρέλα με τα «ονόματα» των παραδοσιακά μεγάλων ομάδων και ρίξτε μια ματιά στο τι κάνουν στα πρωταθλήματα τους για να βγάλετε καλύτερα συμπεράσματα στο τι αξίζει να ποντάρετε. Το καλό είναι ότι θα έχουμε δυο αγώνες Τρίτη και δυο αγώνες Τετάρτη οπότε θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε κανονικά παιχνίδια και να μην είμαστε κολλημένοι στο γύρο-γύρο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι καλή όπως τα προηγούμενα χρόνια κάνει αρκετές γκέλες στο πρωτάθλημα Ισπανίας ακούγονται πολλά για τον Σιμεόνε και πιθανή αλλαγή του χρειάζεται να πάρει αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι και υποδέχεται μια Λίβερπουλ που «θεωρητικά» έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Δεν είναι κύπελλο Αγγλίας να βάλει τους «μικρούς» ο Κλοπ ο οποίος αφού του δίνεται η ευκαιρία θα διεκδικήσει και αυτό το τρόπαιο. Παίζει δυνατά η ισοπαλία στο παιχνίδι δεν θα ρισκάρω στο διπλό ο Κλοπ θα φυλαχτεί όπως και ο Σιμεόνε φυσιολογικά.

Η Ντόρτμουντ είναι καλή ομάδα μόνο όμως επιθετικά αφού στην άμυνα της βάζει γκολ ο κάθε πικραμένος και το πληρώνει ακριβά στο πρωτάθλημα αφού θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στην κορυφή. Η Παρί θα το πάρει και φέτος στο πρωτάθλημα στην Γαλλία και έχει όνειρο να φτάσει στον τελικό του θεσμού επιτέλους και γιατί όχι να το κατακτήσει αφού καλή ομάδα έχει και «μεγάλους» ποδοσφαιριστές.

2@G θα παίξω με ότι σημαίνει αυτό αφού η Γερμανική ομάδα δεν ξέρει να κάνει άμυνα ενώ μπροστά βγάζει φωτιές. Η Αταλάντα είναι απλά υπέροχη ομάδα που έχει κερδίσει την συμπάθεια όλου του κόσμου θα βγει Ευρώπη στο Ιταλικό πρωτάθλημα και προσπαθεί να προχωρήσει στην Ευρώπη με το ποδοσφαιρικό θράσος του την διακρίνει. Ο τρόπος που πήρε την πρόκριση στην φάση των ομίλων εκεί που όλοι την θεωρούσαν «τελειωμένη» λέει πάρα πολλά πράγματα Η Βαλένθια είναι σίγουρα πολύ πιο έμπειρη ομάδα που έχει προβλήματα τραυματισμών και παλεύει να βγει στην Ευρώπη στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Παίζει το ταλέντο με την εμπειρία σε αυτή την αναμέτρηση και τίποτε δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση γιατί τα μάτια μας έχουν δει πολλά από ομάδες όπως η Ιταλική που έχει κάνει τεράστια άλματα βελτίωσης τα τελευταία χρόνια. 2-3 γκολ περιμένω αφού οι Ισπανοί λογικά θα κοιτάξουν να προφυλαχτούν.

Η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο παλεύει για να βγει στην Ευρώπη στην Αγγλία και δεν είναι στα καλύτερα της αλλά παραμένει ικανή να κάνει την ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο όπως στη νίκη της κόντρα στην Σίτυ με 2-0 . Ο Πορτογάλος δεν θα αφήσει την οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαστεί στο θεσμό αλλά δεν δείχνει να έχει αλλάξει και πολύ στην νοοτροπία του. Η Λειψία έχω την αίσθηση ότι θέλει να πάρει το πρωτάθλημα στην Γερμανία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθεί σοβαρά με τον θεσμό. Ο Νάγκελσμαν στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν άφησε κατά μέρους τον τρόπο που παίζουν οι περισσότερες Γερμανικές ομάδες και έβαλε στο παιχνίδι τους και το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ισοπαλία το βλέπω

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2@G

Δεύτερη πρόταση

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ

TOTENAM – ΛΕΙΨΙΑ Χ

Τρίτη πρόταση

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.