Βάζει ψηλά τον... πήχη η Λεχ Πόζναν

Νίκος Κουλιανός24 Ιουλίου 2021

- Πρεμιέρα σε πολλά μεγάλα πρωταθλήματα έχουμε σ όλη την Ευρώπη. Μπορεί να μην ξεκινά ακόμα, κάποιο από τα λεγόμενα εμπορικά πρωταθλήματα, ωστόσο ξαφνικά το κουπόνι μας γεμίζει, με παιχνίδια και ομάδες που μας έλειψαν από το κουπόνι μας. Όι πρεμιέρες είναι παραδοσιακά ζόρικες και θέλουν προσοχή, πάμε να δούμε με πολύ προσοχή τα ματς που ξεχωρίσαμε…

- ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Παιχνίδι που μας παραπέμπει στα μεγάλα σαλόνια είναι αυτό, ωστόσο η πραγματικότητα είναι άλλη. Οι δύο ομάδες είναι από τα φαβορί για την άνοδο σύμφωνα με τους Book, ειδικά η Βέρντερ Βρέμης. Οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικό υλικό μεσοεπιθετικά, στα φιλικά τους ξεδίπλωσαν το τελάντο τους και περιμένουμε στο μεταξύ τους παιχνίδι να μας δώσουν τον αξιόλογο combo!

- ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Πετυχήμένα έκλεισε η προηγούμενη σεζόν και για τις δύο ομάδες καθώς μοιράστηκαν τους εγχώριους τίτλους. Η Λουκέρνη το κύπελλο και η Γιουνγκ Μπόις το 4ο σερί πρωτάθλημα. Παραδοσιακά οι δύο τους προσφέρουν καλά ματς και σκορ και θέαμα. Βασική μου σκέψη και πάλι το g/g +over, με μεγαλύτερο ρίσκο κρατάμε το χ2+g/g!

- ΜΠΕΕΡΣΟΤ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ: Η Μπέερσοτ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, όπου λίγο έλλειψε να μπει και στα πλει οφ. Κράτησε τον ίδιο κορμό και δείχνει ικανή να κάνει το βήμα παραπάνω. Στον αντίποδα η Σερκλ Μπριζ, σώθηκε στο παρα πέντε και το πιο σημαντικό έχασε τον αρχισκόρερ της Ούγκμπο. Προς το παρών η …μαμά Μονακό δεν της έστειλε ακόμα,κάποιο παίχτη για να δυναμώσει, συνεπώς ο άσος στο 2.20 έχει αξία!

  • ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ: Η ιστορική Λεχ Πόζναν προέρχεται από μια κακή σεζόν, που θέλει να την ξεχάσει γρήγορα.Γι αυτό φρόντισε η διόικηση της ομάδας, που έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη, και πήρε ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο ότι ξαφνικά η Λεχ Ποζναν που τερμάτισε 10η την περσινή σεζόν, είναι σύμφβνα με τους book, δεύτερο φαβορί για τον τίτλο μετά την μόνιμη πρωταθλητρια τα τελευταία χρόνια, στην Πολωνία, Λέγκια Βαρσοβίας.Θεωρώ ότι θα κάνει ποδαρικό με το δεξί απέναντι στην νεοφώτιστη Ραντόνιακ, που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια μετά από 36 χρόνια! Ο άσος συνδυαστικά με το over 1.5, διπκασιάζει το ποντάρισμά μας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.