Βαζάκας: «Είχα πει στον Μπέο πάρε όλη τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2023

Ο προπονητής του Παναργειακού, Γιώργος Βαζάκας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ποδοσφαιρική του διαδρομή, αλλά και το ταλέντο που υπάρχει στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

«Ο Παναργειακός είναι η 29η ή η 30η ομάδα που προπονώ, πάμε για 780 αγώνες. Τουλάχιστον ας κάνουμε και ένα ρεκόρ, των συμμετοχών. Τώρα το έχει ο Παράσχος στο σύνολο. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, έχουμε καλές σχέσεις» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα σταματήσω την προπονητική όταν δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο. Ξεκίνησα 33 ετών, εμένα το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Βέβαια, τώρα έχει αλλάξει. Ενώ είναι θετικά τα πράγματα στην Super League στις μικρές κατηγορίες έγινε το έλα να δεις. Το φωνάζαμε εδώ και χρόνια με τις αναδιαρθρώσεις. Τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνουν άνθρωποι που προέρχονται από το ποδόσφαιρο. Η Α' εθνική έχει γίνει μία ομερτά και παίρνουν όλα τα λεφτά. Έπρεπε να είναι όπως την Αγγλία, να υπάρχει κεντρική διαχείριση, για να δυναμώσουν οικονομικά και οι μικρότερες ομάδες. Βλέπετε υπάρχει μόνο η τετράδα και ο Άρης. Διεκδικητές είναι οι τέσσερις πρώτοι. Το είχα πει και πριν καιρό. Οι ομάδες που θα το διεκδικήσουν είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Έβλεπα ότι ο Παναθηναϊκός χωλαίνει.» 

Για τον ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες του: « ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και βάθος και έχει τα εχέγγυα στα πλέι οφ να διεκδικήσει την πρωτιά. Η ομάδα που όντως ασχολήθηκε με τις ακαδημίες είναι ο ΠΑΟΚ. Εδώ και χρόνια παίρνει τα πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες. Κάποια παιδιά, όμως, αδικήθηκαν. Όταν ήμουν στον Πιερικό είχα μιλήσει με τον Μπέο και τον είχα πει -όταν με ρώτησε για παίκτες που αξίζουν- πάρε την β' ομάδα του ΠΑΟΚ, όλοι μπορούν να αγωνιστούν στην Super League 1. Ο Κουλιεράκης έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να παίξει στην πρώτη ομάδα; Είναι και ο Παναγιώτου. Πρέπει όλοι να γυρίσουν στα ελληνόπουλα.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.