Βάτσλικ: «Παίζει εξαιρετικά με πλάτη ο Κρμέντσικ, θα τον βοηθήσει η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ»

Πέτρος Χαριζακλής10 Ιανουαρίου 2021

Ο Μίχαελ Κρμέντσικ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Τσέχος επιθετικός μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Γενάρη και δήλωσε πως ο Δικέφαλος ήταν η πρώτη του επιλογή.

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με έναν συμπαίκτη του στην Εθνική Τσεχίας, τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης, Τόμας Βάτσλικ. Ο 31χρονος πορτιέρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, τονίζοντας πως η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ μπορεί να βοηθήσει την εξέλιξή του.


Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Είναι πολύ καλός επιθετικός, είναι εξαιρετικός να παίζει με την πλάτη στην εστία. Μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα με την κατοχή της μπάλας, είναι καλός στις μονομαχίες και ιδιαίτερα στις εναέριες, λόγω του ύψους του. Είναι σχετικά γρήγορος, έχει καλά τελειώματα και καλές τοποθετήσεις στο κουτί. Αν η ομάδα τον ψάχνει μπορεί να βάλει πολλά γκολ. Στα αποδυτήρια είναι αστείος τύπος, καλό παιδί, μιλάει αρκετά. Ελπίζω να είναι μια καλή μεταγραφή για αυτόν και να τον βοηθήσει στην εξέλιξή του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.