Λύρατζης: «Τι κι αν παίξαμε με παίκτη λιγότερο, ο ΠΑΟΚ δεν χάνει...»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Βασικός αγωνίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Λευτέρης Λύρατζης και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ μίλησε τόσο για το εν λόγω ματς, όσο και για την κλήρωση του Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Λύρατζη:

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος ή ευχαριστημένος με την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ τηρουμένων των αναλογιών: «Ευχαριστημένοι… ίσως ναι για το αποτέλεσμα και για την εικόνα μας στον αγώνα. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς παρά το γεγονός ότι είχαμε παίκτη λιγότερο. Αφού δεν το καταφέραμε, ο ένας βαθμός είναι σημαντικός βάσει πάντα και των όσων έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα».

Για το «μέταλλο» της ομάδας και το αν ο ΠΑΟΚ αποκτά ταυτότητα του προπονητή: «Ακόμα και με τέτοιες συνθήκες, που είμαστε με παίκτη λιγότερο και με 1-0 πίσω στο σκορ, δεν θέλουμε να χάσουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία νικητή που μας έχει περάσει ο προπονητής. Προχωράμε με βάσει αυτή την νοοτροπία και την δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα».

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ εντός συνόρων και το τι πήγε λάθος στο πρώτο μισό της σεζόν: «Δεν θα σταθούμε στο παρελθόν, γιατί δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο νόημα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε το μέλλον. Τα επόμενα παιχνίδια είναι πάντα τα πιο σημαντικά. Ήταν μια… στραβή αρχή στο πρωτάθλημα, αυτό δεν μας επηρέασε και δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό στον δεύτερο γύρο».

Για τα παιχνίδια με την Γάνδη και το πώς του φάνηκε η κλήρωση: «Πιστεύω ότι είναι μια βατή κλήρωση για εμάς, δεδομένου του ότι υπήρχαν και πιο δύσκολες ομάδες ως πιθανοί αντίπαλοι. Είναι μια καλή ομάδα η Γάνδη, με πολλή εμπειρία στην Ευρώπη και έχει δείξει καλό πρόσωπο. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε. Φυσικά θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε όσο περισσότερο γίνεται στην Ευρώπη».

Για το τι σημαίνει η παρουσία του ΠΑΟΚ τον μήνα Μάρτιο στην Ευρώπη: «Τρομερό συναίσθημα για όλους μέσα στην ομάδα το ότι συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Το να παίζεις σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι κάτι που το απολαμβάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να δώσουμε ότι περισσότερο γίνεται για να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.