Βαθμούς θέλει ο ΠΑΟΚ. Βαθμούς…

Αρις Νικολάκης18 Απριλίου 2021

Όταν ένα αυτοκίνητο δεν παίρνει μπροστά, λέμε πως έμεινε από μπαταρία. Αλλάζει η μπαταρία μεν... Δεν παίρνει πάλι, μπροστά, δε! Λέμε πως έμεινε από μίζα. Αλλάζει κι η μίζα μεν... Δεν παίρνει πάλι, μπροστά, δε! Τι κάνετε; Το σπρώχνετε. Παίρνει μπροστά εάν είναι κορυφαία μάρκα... Για να ολοκληρώσει την διαδρομή του μέχρι το συνεργείο.

Κάπως έτσι φαντάζει ο ΠΑΟΚ (κι εφέτος) στο - πού λέει ο λόγος, για να προλάβουμε παρεξηγήσεις από κακόβουλους - φτωχό μας το μυαλό. Κορυφαία... μάρκα ο ΠΑΟΚ. Παίρνει μπροστά με σπρώξιμο. αλλά για ενενήντα λεπτά. Μετά; Ξανά μανά τα ίδια..

Έτσι θεωρούμε πως δε θέλει ρεκτιφιέ. Νέα μηχανή θέλει, θεωρούμε. Τέτοια ώρα βέβαια, τέτοια λόγια. Δεν αλλάζει η μηχανή όταν στα "μέτωπα" των πλέι οφ τού Πρωταθλήματος και τού Κυπέλλου ...Καίγεται το πελεκούδι! Οι αλλαγές μπαταρίας και μίζας δεν δίνουν λύσεις. Τι μένει; Το σπρώξιμο! Τούτο δε, καθώς όταν παίρνει μπροστά ο ΠΑΟΚ αποδίδει ισχύ με την οποία προσεγγίζει νίκες. Δε συμβαίνει (κι εφέτος) συχνά αλλά συμβαίνει.

Σπρώξιμο λοιπόν, εαυτών και αλλήλων στον ΠΑΟΚ. Από την κορυφή της πυραμίδας της ΠΑΕ μέχρι τη βάση της. Κυρίως όμως, σπρώξιμο ψυχολογικό από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μόνον η δική του δυναμική μπορεί να εμφυσήσει πνοή ενέργειας στον ΠΑΟΚ.

Ναι, λείπει - δε λέμε - η παρουσία του στις κερκίδες. Δε λείπει από το διαδίκτυο με όλα τα κακά και τα καλά του. Δεν είναι εκτός αυτού του τρόπου ζωής (αγκαζ;e με τα social media) προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Εισπράττουν με το internet αποδοκιμασίες κι επιδοκιμασίες. Εξάλλου αυτοί με τις συχνές αποτυχίες και τις αραιές επιτυχίες του διαμορφώνουν το περιβάλλον τους.

 Κι ο κόσμος του ΠΑΟΚ τούς αποδίδει τα δέοντα καθώς τούς κερνά ροδόσταμο και τον ποτίζουν φαρμάκι αλλά... Εδώ όπου έφθασαν τα πράγματα, επιτρέψτε μας, να προσδοκούμε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να βάλει ακόμη μία φορά (μετά από πάρα πολλές) ένα χεράκι στο σπρώξιμο, για να πάρει μπροστά η ομάδα του. Και να ολοκληρωθεί με - αν μη τι άλλο - αξιοπρέπεια η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

Θα λέγαμε μάλιστα, και το λέμε πως αξίζει τον κόπο, να κάνουν πέτρα την ψυχή τους οι φίλοι του "δικέφαλου", και να στηρίξουν έστω διαδικτυακά προπονητές και παίκτες του. Για να καταβληθεί η τελευταία ικμάδα ψυχικών, πνευματικών και σωματικών δυνάμεων του ΠΑΟΚ. Και στο κάτω κάτω της γραφής να μην πέσει αμαχητί. Να πέσει (εάν πέσει) ηρωικά μαχόμενος.

Με άλλα λόγια; Να ανταποκριθούν προπονητές και παίκτες τού ΠΑΟΚ στην προσδοκία του κόσμου του. Να τιμούν τη φανέλα την οποία φορούν...

Κι απόψε στην Τούμπα δίνεται σε προπονητές και παίκτες του μία ακόμη ευκαιρία για να πράξουν , όπως υποχρεούνταν, να πράττουν εξ αρχής της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ουσιαστικής ωφέλειας κι ουχί απλά, γοήτρου. Και τι να το κάνει το γόητρο τώρα, ο ΠΑΟΚ. Δεν τού λείπει. Ουδέποτε του έλειψε. ΠΑΟΚ είναι, βλέπετε! Οι βαθμοί του λείπουν...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.