«Λίρα 100»: Βαθμολογικά αδιάφορη και με αλλαγές η Σιντ Τρούιντεν

Γιώργος Μάντζιος09 Μαρτίου 2024

Εδώ είμαστε μετά από ένα τριήμερο ευρωπαϊκών κυπέλλων κι ενώ ακολουθεί άλλο ένα το επόμενο μεσοβδόμαδο. Να μην σας κουράσω με προλόγους, σας παραθέτω αυτά που ξεχώρισα σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία:

Στην Ολλανδία στο timing που έρχεται το Βάαλβαϊκ – Φίτεσε, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για την παραμονή (το μεταξύ τους παιχνίδι θεωρείται εξάποντο), εκτιμώ ότι θα δούμε κάρτες. Λίγο το γεγονός ότι είχαμε 6 κίτρινες+κόκκινη στο ματς του πρώτου γύρου, λίγο ο ρέφερι Λίντουτ (σ.σ αυτός που απέβαλε Μπακασέτα, Τάισον στην Τούμπα) και λίγο το χαμηλό line, με έπεισαν να ασχοληθώ με τις κάρτες. Επιλογή το over 3,5 κάρτες (2,05).

Στο «Ντε Γκόφερτ» αναμένεται ένα χορταστικό σε φάσεις παιχνίδι, ανάμεσα σε Ναϊμέγκεν και Χέρενφεν, με βάση την εικόνα τους. Η Ναϊμέγκεν με φοβερή ψυχολογία, στον τελικό του κυπέλλου και προερχόμενη από «πεντάρα» στην Φόλενταμ και η Χέρενφεν με 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια της, εκ των οποίων η μία απέναντι στον Άγιαξ με σκορ 3-2. Από 7/8 over εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, ενώ πέρυσι στο ίδιο γήπεδο είχαμε σκορ 2-3. Επιλογή το G/G & over (2,00).

Στο Βέλγιο, πιθανός ο καταλογισμός πέναλτι στο Μόλενμπεκ – Άντερλεχτ, καθώς είχαμε πέναλτι και στο τελευταίο παιχνίδι της Μόλενμπεκ και σε αυτό των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, ενώ διαιτητής είναι ο Νικολά Λαφόρζ με 13 πέναλτι σε 19 παιχνίδια του φέτος. Επιλογή ο καταλογισμός πέναλτι (3,30).

Στο Έουπεν – Σιντ Τρούιντεν λέω να ρισκάρω με το αουτσάιντερ που παλεύει για την παραμονή, απέναντι σε μια ομάδα που είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά και μετράει μόλις 1 διπλό στα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Ναι, η Έουπεν έρχεται από 6 σερί ήττες, αλλά οι 3 από αυτές ήρθαν εντελώς οριακά και δεν τις άξιζε και σε αυτό το παιχνίδι και το επόμενο με την Σταντάρ Λιέγης «καίγεται» για βαθμούς ενόψει πλέι άουτ. Στο ματς του πρώτου γύρου δεν έχασε (1-1), ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο κόουτς της Σιντ Τρούιντεν θα βάλει… εφεδρείες στο παιχνίδι. Επιλογή το 1DNB (2,45).

Είναι εντυπωσιακό το πόσα κόρνερ συναντάμε για σερί αγώνων της Σταντάρ Λιέγης Β΄ στην Β΄Βελγίου. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος μετράμε 19, 15, 18, 19 και 17 στα 5 τελευταία παιχνίδια της! Σύνολο 88 κόρνερ σε 5 αγώνες, δηλαδή πάνω από 17 ανά μέσο όρο. Στο ματς του πρώτου γύρου με την Κλαμπ Μπριζ Β΄ είχαμε 15 κόρνερ, πέρυσι 13 και 12 κόρνερ. Επιλογή το over 10,5 κόρνερ (1,90) και μια… τουφεκιά στο 15+κόρνερ (6,40).

Στην Πορτογαλία, πιθανός ο καταλογισμός πέναλτι στο Ρίο Άβε – Μπράγκα. Καταρχάς στο πρόσφατο Μορεϊρένσε – Ρίο Άβε είχαμε πέναλτι, ενώ πιο πριν στο 3-3 με την Σπόρτινγκ είχαμε 2 πέναλτι (!) και πιο πριν στο Φαμαλικάο – Ρίο Άβε πάλι 2 πέναλτι! Επιπλέον είχαμε πέναλτι στο πρόσφατο Μπράγκα – Αμαδόρα, ενώ ο ρέφερι Φάμπιο Βερίσιμο μετράει ήδη φέτος 16 πέναλτι (!) σε 24 αγώνες. Πέναλτι και στο πρόσφατο Ομόνοια – Ανόρθωση στην Κύπρο, πέναλτι και στο τελευταίο του παιχνίδι στο πορτογαλικό πρωτάθλημα Ζιλ Βιθέντε – Πόρτο. Επιλογή ο καταλογισμός πέναλτι (2,85).

Καλοπληρωμένο το αμφίσκορο στο Αρούκα – Σπόρτινγκ, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά και να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και παράλληλα να μετρούν 6 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια τους. Στο ίδιο γήπεδο κέρδισαν την Πόρτο πριν μερικές εβδομάδες με σκορ 3-2, ενώ σκόραραν και στο ματς του πρώτου γύρου στη Λισσαβόνα και στις 4 φορές που φιλοξένησαν την Σπόρτινγκ. Μία Σπόρτινγκ που θα κουβαλά και κούραση από το ματς με την Αταλάντα, ενώ πιθανότατα θα σκέφτεται και τον επαναληπτικό. Εκτός των άλλων βέβαια έρχεται και από 6/7 G/G τελευταία. Επιλογή το G/G (1,85).

Οι επιλογές μου:

ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΦΙΤΕΣΕ OVER 3,5 ΚΑΡΤΕΣ 2,05

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ G/G & OVER 2,00

ΜΟΛΕΝΜΠΕΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΠΕΝΑΛΤΙ 3,30

ΕΟΥΠΕΝ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ 1DNB 2,45

ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ Β΄ - ΚΛ. ΜΠΡΙΖ Β΄ OVER 10,5 ΚΟΡΝΕΡ 1,90

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΕΝΑΛΤΙ 2,85

ΑΡΟΥΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. G/G 1,85

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ Β΄ - ΚΛ. ΜΠΡΙΖ Β΄ 15+ΚΟΡΝΕΡ 6,40

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.