Βάσω Μητσιμπόνα: «Ο Γιώργος επέλεξε τον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΟ γιατί αγαπούσε την ομάδα και τον κόσμο της»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2022

Η γυναίκα του αδικοχαμένου Γιώργου Μητσιμπόνα, Βάσω, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για την τιμητική πλακέτα και τη φανέλα με το Νο4 που παρέλαβε στο «1ο Τουρνουά Μνήμης» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαίμαχων της ΑΕΛ, για τον σύζυγο της, αλλά και το λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό ο άντρα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλοι τον θυμούνται στην ΑΕΛ και στον ΠΑΟΚ. Στο κοιμητήριο συχνά περνούσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και άφηναν πράγματα, τον αγάπησαν πάρα πολύ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Και ακόμα συνεχίζουν και αφήνουν κασκόλ και σημειώματα. Και ο Γιώργος αγάπησε την ομάδα. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε έντονα την κάθε στιγμή».

Για το λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό: «Τον ήθελε τότε και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Γιώργος ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη στον Παναθηναϊκό, γιατί τον ΠΑΟΚ τον υποστήριζε, την αγαπούσε την ομάδα. Έκανε αυτή την επιλογή γιατί αγαπούσε τον ΠΑΟΚ και κόσμο της ομάδας. Για αυτό δεν πήγε και ποτέ στον Παναθηναϊκό».

Για την ημέρα που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ εγώ εγκυμονούσα στη δεύτερη μου κόρη οπότε σε όλο αυτό δεν ήμουν μαζί του. Ο Γιώργος πάντα με προφύλασσε. Τα παιδιά μου έτσι τα μεγάλωσα με τη θύμηση του πατέρας τους, οπότε εφημερίδες, περιοδικά, βίντεο τα έβλεπαν αργότερα γιατί τότε ήταν μικρά. Θυμάμαι μηνύματα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που τον ήθελαν στην ομάδα όταν ήταν στη Λάρισα.

Επειδή με έμαθαν μαζί του, είχα μια τρομερή αντιμετώπιση από τον κόσμο, αυτό που με τραβούσε ήταν η ζεστασιά του κόσμου και η ευγένεια, δεν άκουσα ποτέ να με βρίζουν, ούτε παράπονα, άκουγα να λένε: "ο Γιώργαρος, το θηρίο, ο αρχηγός". Μόνο τέτοια άκουγα για εκείνον. Παρότι έφυγε για τον Ολυμπιακό δεν υπήρχαν κακίες από τον κόσμο. Έπαιζε ο Γιώργος στον Ολυμπιακό και εμείς μέναμε ακόμη στη Θεσσαλονίκη, γιατί δεν είχαμε προλάβει να κάνουμε κατευθείαν τη μετακόμιση, υπήρχε μια μικρή πίκρα, αλλά και πάλι δεν έφταναν στα άκρα. Δεν θυμάμαι τίποτα κακό. Αυτό που θυμάμαι από το λαό του ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη αγάπη που του είχαν, αλλά και μεγάλο σεβασμό, παρότι δεν ήταν από εκεί».

Για το 1ο Τουρνουά Μνήμης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαίμαχων της ΑΕΛ: «Μακάρι αυτό το τουρνουά να συνεχιστεί όλα τα χρόνια και φυσικά θα γίνει και για τα άλλα παιδιά που έχουν φύγει από τη ζωή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.