Βασιλόπουλος: «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την διεξαγωγή του Καλαμάτα - ΠΑΟΚ, είναι μεγάλο γεγονός για την πόλη μας»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με έναν πυλώνα στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την προσμονή που υπάρχει για το μεγάλο παιχνίδι.

«Έχει ζέστη στην Καλαμάτα, είναι καλές οι καιρικές συνθήκες, έχουμε υγρασία, αλλά είναι πολύ καλά. Έχουμε σταθερά χειμερινούς κολυμβητές. Είναι μία φιλόξενη πόλη» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μεγάλο γεγονός για την πόλη μας και το περιμένουμε με μεγάλη χαρά. Θα έχει πάρα πολύ κόσμο, είναι αγαπημένη ομάδα, έχει πολλούς ΠΑΟΚτσήδες στην Καλαμάτα, ο Αντώνης Μαυρέας έχει κάνει την δουλειά του. Την κόρη του την έχω μάλιστα στο γραφείο ως υπεύθυνη δημ. σχέσεων. Θα δούμε τις επόμενες μέρες μήπως κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Εγώ είμαι Παναθηναϊκός.»

Τόνισε ότι: «Είχαμε ένα πρόβλημα στο γήπεδο. Ο ένας πυλώνας δεν λειτουργούσε, αλλά κινηθήκαμε άμεσα και αύριο το πρωί θα είναι έτοιμος. Μάλιστα, έχουμε κανονίσει αύριο το βράδυ να δούμε αν λειτουργεί και θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την διεξαγωγή του ματς.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.