Βασίλης Παυλίδης: Στη Θεσσαλονίκη για «ειδικό σκοπό»

Χάρης Δημαράς08 Οκτωβρίου 2021

Ο Βασίλης Παυλίδης, δοθείσης της ευκαιρίας με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων, επέστρεψε στην Ελλάδα και στη γενέτειρα του, Θεσσαλονίκη. 

Όχι μόνο για να δει αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να ξεκινήσει θεραπεία, με την άδεια της Αλκμάαρ φυσικά, στον φυσικοπεραπευτή, Γιώργο Τελίδη, τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά χρόνια στην Ακαδημία Μπέμπηδες. 

«Μετά από εξετάσεις εντοπίστηκε το πρόβλημα που υπήρχε το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον με την κατάλληλη θεραπεία που θα συνεχίσω εδώ, πιστεύω πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι 100% να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα», λέει στο metrosport.gr ο 19χρονος άσος.

Ο Βασίλης το καλοκαίρι ακολούθησε το αδελφό του Βαγγέλη και μετακόμισε στην Ολλανδία για χάρη της Αλκμάαρ αφήνοντας μια τετραετία στη Σάλκε. Δε βλέπει την ώρα να μπει στο γήπεδο και να δείξει την αξία του, αρχίζοντας από την Αλκμαάρ Β', με την προοπτική σύντομα να γίνει συμπαίκτης με τον αδελφό του, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με 1 γκολ και 1 ασίστ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.