Βασιλάκος: «Ο Στοχ έδωσε ό,τι έλειπε από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2020

Ωφέλιμη για τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την παρουσία του Μίροσλαβ Στοχ στο ντέρμπι με τον Άρη ο Βασίλης Βασιλάκος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και υποστήριξε ότι ο Σλοβάκος έδωσε στον ΠΑΟΚ τα στοιχεία που του έλειπαν από προηγούμενα παιχνίδια.

Τόνισε ότι ήταν καλός και στις στημένες φάσεις όσο και στη διαχείριση του παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Βασιλάκος είπε:

Για τον Στοχ: «Έκανε καλό ματς στα στημένα, είναι κάλος παίκτης κράτησε τη θέση του, διαχειρίστηκε το παιχνίδι και έκανε πράξη ό,τι έλειπε από το ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς. Οι στημένες φάσεις ξέρουμε ότι μπορεί να κερδίσουν έναν αγώνα. Ο Στοχ είχε ποιότητα σε αυτές της φάσεις και έκανε μια πολύ καλή διαχείριση στη θέση που έπαιξε».

Για το αν θα είναι ο Στοχ βασικός στα επόμενα και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Υποθετική ερώτηση. Δεν μπορούμε να ξέρουμε 100%. Αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και δεν είναι σε καλή κατάσταση κερδίζουν μπόνους από τον κόσμο. Η διάρκεια θα δείξει αν είναι λάθος αυτό που έκανε ο προπονητής».

Ποιους ξεχώρισε από το χθεσινό ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δεν κινδύνευσε. Αν είχε πιο φρέσκους παίκτες ίσως να ήταν και μεγαλύτερο το σκορ. Συνήθως οι αμυντικοί είναι αυτοί που ξεχωρίζουν γιατί ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται στη μεσαία γραμμή του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.