Βασιλάκος: «Ο Κρμέντσικ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ΠΑΟΚ ως βασικός»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή και παίκτη ριάλιτι, να μιλάει για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Čáslav, Μίκαελ Κρμέντσικ, ο οποίος αποχαιρέτησε την Τζακάρτα και βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Κρμέντσικ βάσει του ποδοσφαιρικού του στυλ είναι στην καλύτερη ηλικία, αλλά θεωρώ ότι είναι ένα πισωγύρισμα η επιστροφή του ως βασικός, σαν εναλλακτική λύση δεν είναι κακή επιλογή γιατί θεωρώ πως έχει καλύτερη αίσθηση του γκολ από τον Νέλσον Ολιβέιρα. Αν θέλει να διεκδικήσει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν μπορεί να σηκώσει ο Κρμέντσικ την ομάδα ως πρώτη επιλογή».

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία: «Όταν ήμασταν συμπαίκτες, είχε μία ανωριμότητα αλλά τα στοιχεία του έμοιαζαν με τον Ιμπραίμοβιτς , ωστόσο στην πορεία φάνηκε ότι δεν είχε την πορεία που περιμέναμε και αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τις επιλογές του σε επίπεδο ομάδων».

Για την προσαρμογή του: «Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί εύκολα, ξέρει την ομάδα, τους ανθρώπους τους έχει χαρίσει και ένα τρόπαιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.