Βασιλάκος: «Η Τούμπα ήταν πιο υποτονική με τον Άρη» - Τι είπε για τον Κρμέντσικ

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι «Bachelor», μίλησε αναφορικά με την συνύπαρξή του με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μαικλ Κρμέντσικ, την παρουσία του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης αλλά και τον Ολυμπιακό.

Αρχικά ανέφερε για τον Κρμέντσικ: «Έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο, με τον Κρμέντσικ είχα υπάρξει συμπαίκτης στην Τσεχία, αλλά λόγω θέσεων δεν είχαμε καλή σχέση, αυτός ήταν επιθετικός και εγώ αμυντικός. Ωστόσο, νομίζω ότι δεν ήθελε και ο ίδιος να μείνει στον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ - Άρης: «Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά οι φίλοι μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και δεν γίνεται να μην συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, εγώ είμαι φίλαθλος του ποδοσφαίρου και μου αρέσουν οι κερκίδες και τα συνθήματα, να ανεβαίνουν τα αίματα στα ντέρμπι, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. 

Στην Τούμπα δεν έζησα αυτό που περίμενα, ήταν λίγο πιο υποτονική η κερκίδα από το παρελθόν, από ότι έβλεπα στην κερκίδα, αλλά θα έρθω ξανά στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για να ζήσω την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Περιμένω επίσης τη Νέα Τούμπα γιατί θα βοηθήσει τόσο την ομάδα, όσο και τη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα»

Τόνισε ότι: «Αυτή τη χρονική περίοδο μου αρέσει περισσότερο ο Ολυμπιακός, επιθετικά είναι ενδεχομένως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αμυντικά όμως χρειάζεται δουλειά. Αν πάρει ωστόσο το πρωτάθλημα θα είναι το μεγαλύτερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.