Βασιλάκος: «Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χτυπήσει τις αθηναϊκές ομάδες»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2021

Ο Βασίλης Βασιλάκος εξέφρασε την ανησυχία του για τον φετινό ΠΑΟΚ μιλώντας στο Metropolis 95.5

«Εμείς κωλυσιεργούμε με πολλούς παίκτες και στο τέλος μπορεί να μην πάρουμε αυτούς. Όταν θέλεις κάποιον δεν το διαφημίζεις. Θεωρώ ότι είναι κακό αυτό που γίνεται με τις μεταγραφές. Υπάρχουν και παίκτες στην ομάδα που προσπαθούν να την βγάλουν ασπροπρόσωπη. Θέλουμε να έχουμε μεγάλους σε ηλικία, αλλά όχι πολλούς μεγάλους σε ηλικία. Δεν μπορούμε να έχουμε εννιά πάνω από 30 ετών» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάποια στιγμή στην διάρκεια αυτό θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Στην Ευρώπη, βέβαια, θα είναι εύκολοι οι αντίπαλοι. Η ομάδα χρειάζεται παντού ενίσχυση, αυτό έδειξε η εικόνα της ομάδας. Προτεραιότητα είναι στα πλάγια και τερματοφύλακας. Εμένα ρωτάς. Θέλει τερματοφύλακα, αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα. Έχει πάρει πακτωλό χρημάτων από τις πωλήσεις. Ο ΠΑΟΚ πουλάει Έλληνες, δεν πουλάει ξένους. Θέλω να πω ότι από τις ακαδημίες θα σωθεί το ποδόσφαιρο».

Τόνισε ότι: «Έτσι όπως είναι θεωρώ ότι δεν μπορεί να χτυπήσει τις αθηναϊκές ομάδες. Η ΑΕΚ μπορεί να μην πηγαίνει καλά, αλλά έχει ενισχυθεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.