Βασιλάκος: «Δεν κάνουν αυτοί οι παίκτες για Champions League»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2020

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», υπογραμμίζοντας πως οι μεταγραφές που έγιναν από τον Δικέφαλο δεν ήταν επιπέδου Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνέντευξη Τύπου του Ρέμπε:

«Είναι ευχάριστο που θα γίνει. Είναι καλό να ξέρει ο κόσμος τον σχεδιασμό της ομάδας και αν τυχόν αποτύχει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη. Θα έπρεπε να αναλυθεί από πριν ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά ακόμη και τώρα που γίνεται ευχάριστο είναι».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ των τίτλων είχε συγκεκριμένο «κορμό»:

«Με βαριά ηλικία και βαριά κορμιά όμως. Είχε αποτέλεσμα, το κατάφερε και αυτό έδωσε ενθουσιασμό στον κόσμο και θέλει συνέχεια για παραπάνω».

Για το μεγαλύτερο ερωτηματικό που έχει:

«Τα γνωστά πράγματα που γνωρίζουν όλοι. Γιατί δεν έπαιξε ο Μάτος και πολλά παρεμφερή. Είναι λογικό ερώτημα. Γιατί να φύγει ο Πέλκας; Γιατί να φύγει ο Λημνιός; Ήταν παίκτες του ΠΑΟΚ, βοήθησαν για το Πρωτάθλημα. Δεν ήταν σε βαριά ηλικία, μπορούσε να στηθεί ο ΠΑΟΚ πάνω τους. Ο νεανικός «κορμός» δεν φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα. Οι νεανικοί παίκτες μπορεί να μπαίνουν για διάφορους λόγους».

Για τις μεταγραφές που έγιναν:

«Δεν μπορεί να στηριχθεί ο ΠΑΟΚ του Champions League στον Σβαμπ. Χωρίς να θέλω να τον θίξω. Δεν κάνουν αυτοί οι παίκτες για Champions League. Μην τρελαθούμε. Παίκτες για το Champions League είναι οι επιθετικοί της Κράσνονταρ που ήταν από το πάνω ράφι. Τέτοιους παίκτες σαν αυτούς που ήρθαν, έχει ο ΠΑΟΚ. Υπάρχουν στην Ελλάδα. Μη μας κοροϊδεύουν οι μάνατζερ και όσοι θέλουν να περάσουν ότι θέλουν να περάσουν. Δεν έκανε ποιοτικές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ. Θα δείξει στη διάρκεια ο Ζίβκοβιτς για παράδειγμα. Όπως για τον Τσόλακ και όλους. Δεν τους μηδενίζω. Πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό του Champions League όμως. Δεν ήταν αυτές οι μεταγραφές για Champions League. Θα είχαμε περάσει την Κράσνονταρ αν ήταν. Θέλει παίκτες με προσωπικότητα. Αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ. Όχι παίκτες της σειράς. Αυτοί είναι για να συμπληρώνουν το ρόστερ. Δεν είμαι αισιόδοξος μ’ αυτό το υλικό. Είναι πιο φτωχό το ρόστερ».

Για τους στόχους που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:

«Σ’ αυτό που στοχεύει πάντα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Αυτά τα πράγματα βγαίνουν μέσα από τον ΠΑΟΚ. Αν το πετυχαίνεις καλώς, αν όχι προσπαθείς για την επόμενη σεζόν. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι στάνταρ. Η κορυφή».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.