Βασιλάκος: «Δείχνει να μην το πιστεύει ο ΠΑΟΚ, πρόβλημα διαχείρισης αλλά και τακτικής»

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2021

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Βασιλάκος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Δικαιώνομαι για ότι έλεγα. Έχει φτάσει στη μέση το πρωτάθλημα και φαίνεται πως αρκετοί παίκτες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Δεν θα μιλήσω ατομικά. Μιλάω για το γενικό πλάνο. Δεν έχει τρεξίματα. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τρεις στο κέντρο και οι άλλοι με πέντε. Πρέπει να προσαρμοστούμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα. Μπλοκαριστήκαμε από πέντε κεντρώους παίκτες του Ατρομήτου. Είναι θέμα και τακτικής. Η ομάδα έχει κάνει και καλά παιχνίδια αλλά έχει παίξει και κακά. Δεν μπορεί να διαχειριστεί τους παίκτες ή δεν έχει τους παίκτες για να παίξει».

Για δήλωση Λουτσέσκου περί νέας ομάδας και χρόνου: «Ποια είναι η νέα ομάδα; Ο προπονητής προσπαθεί να δώσει ηθικό στους παίκτες και στους φιλάθλους. Αυτοί που ξέρουν δεν μπορούν να το πιστέψουν αυτό. Όταν παίξαμε με την ΑΕΚ και κάναμε καλό παιχνίδι, ζήτησε χρόνο; Δεν τα βάζω μαζί του αλλά δεν μπορούμε να λέμε άλλα τη μια και άλλα την άλλη Κυριακή».

Για τη δήλωση Βαρέλα: «Το δείχνουν όλοι μαζί. Δεν έχουν πάθος και ρυθμό. Η ομάδα το δείχνει, το λέει και ο ίδιος ο παίκτης».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει την ιστορία του. Με μια καλή διαχείριση με Σλόβαν και Άρη θα καταφέρει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.