Βασιλάκος: «Αν υπήρχε κόσμος χθες στην Τούμπα, θα ήταν όλοι με χασμουρητά»!

Metrosport Team10 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, θα ήταν όλοι με χασμουρητά»!

«Σίγουρα είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός να αγωνίζονται οι ομάδες στις 15.00 το μεσημέρι, αλλά αυτό ζητάει η τηλεόραση οπότε αυτό ακολουθούν και οι ομάδες. Παλιότερα ήταν συχνό φαινόμενο να διεξάγονται τέτοιες ώρες οι αναμετρήσεις», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για να προσθέσει: «Το ευχάριστο γεγονός είναι ότι κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κριτική για τον αγώνα. Ήταν ένα παιχνίδι ανούσιο, χωρίς φάσεις. Όποιος θα σκόραρε πρώτος θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Αν είχε κόσμο στο γήπεδο, θα ήταν όλοι με χασμουρητά. 

Στα πλέι οφ δεν είδαμε από καμία ομάδα ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κίνητρο. Το ποδόσφαιρό μας έχει πάει πάρα πολύ χαμηλά και θα πρέπει να εστιάσουμε στην Εθνική μας ομάδα. Όλη αυτή η κατάσταση που βιώνουμε μας έχει καταστρέψει ως κοινωνία. Αν συνεχίσουμε έτσι, το ποδόσφαιρό μας θα πάει τόσο χαμηλά και δεν θα ασχολείται κανείς μαζί μας. Πρέπει να επενδύσουμε στα νέα παιδιά και να αλλάξει όλη η δομή του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πολλά ταλέντα και προπονητές που θέλουν να κάνουν έργο. Ο Ολυμπιακός είναι στο +20 και δεν δίνει μία ευκαιρία σε νέα παιδιά. Ο κόσμος παλιότερα περίμενε να αγοράσει την εφημερίδα για να διαβάσει τι έκανε η αγαπημένη του ομάδα. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν εκμεταλλευόμαστε τα άτομα που πρέπει για να αλλάξει το ποδόσφαιρό μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.