Βαρύς ο πέλεκυς από την ΕΠΣ Μακεδονίας, 25 αγωνιστικές σε ποδοσφαιριστή

Χρήστος Λιάπης12 Μαρτίου 2020

"Καμπάνες" από την ΕΠΣ Μακεδονίας σε ομάδες που είχαν παραβατική συμπεριφορά. Αναλυτικά:

Απoφάσεις της ΠΕ / ΕΠΣΜ

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές:

Α. Στο σωματείο, Ελπίδες Φοίνικα 2011 η ποινή αποκλεισμού από τέσσερις (4) αγώνες.

Β. Στο σωματείο, Εθνικός Μετεώρων η ποινή αποκλεισμού από έξι (6) αγώνες.

Γ. Στο σωματείο, Αξιός Ανατολικού η ποινή της απαγόρευσης να αγωνιστεί στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Δ. Στον Α. Κολιό, ποδοσφαιριστή του Εθνικού Μετεώρων η ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού των είκοσι πέντε (25) αγωνιστικών ημερών.

Ε. Στον Αθ. Σάπκαρη, γενικό γραμματέα του Αξιού Ανατολικού η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για έξι (6) μήνες.

Στ. Στον Β. Μπαρτζιώκα, εκπρόσωπο του Εθνικού Μετεώρων η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τρεις (3) μήνες.

Ζ. Στον Ι. Κεχαγιά, Πρόεδρο της Ομόνοιας Σίνδου η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Η. Στο σωματείο, Ομόνοια Σίνδου η ποινή της επίπληξης.

Επιβολή ποινών από την ΠΕ / ΕΠΣΜ

σε ποδοσφαιριστές

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 29 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2020.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν 11 ποδοσφαιριστές (6 στην Α’ και 5 στη B’ Ερασιτεχνική κατηγορία) οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας: Χατζηλούδης Κ. (Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης), Παπαδόπουλος Φ. (ΜΑΣ Αγχιάλου), Cavi E. (Δόξα Πενταλόφου), Τσιτιρίδης Θ. (Κεραυνός Κολχικού), Μελλίδης Π. (Αετός Βασιλικών), Μούχαλης Γ. (ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας), Λάτας Ο. (Ελπίδες Θερμαϊκού Θέρμης), Γιατισάκης Ι. (Ελπίδες Θερμαϊκού Θέρμης),

με ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών: Μποσνιάκης Σ. (Θρίαμβος Παρθενίου), Καράμπελας Σ. (Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά)

και με ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών: Καραμπάσης Ε. (Αξιός Ανατολικού).

Κατακύρωση αγώνα

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας του 6ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΑΕ Μαρτίου – Ελπίδες Φοίνικα 2011, που διακόπηκε, κατακυρώνεται στο σωματείο, ΑΕ Μαρτίου με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Ελπίδες Φοίνικα 2011 με τέρματα 0-3, ως υπαίτιο για τη διακοπή του αγώνα. Επίσης, από το σωματείο, Ελπίδες Φοίνικα 2011 αφαιρείται ένας (1) βαθμός από το τρέχον πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.


Το ωράριο λειτουργίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

την Παρασκευή 13 και 20 Μαρτίου 2020

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 και την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, οι υπηρεσίες της θα λειτουργήσουν από ώρα 09.00 μέχρι 15.30, λόγω των εργασιών απολύμανσης των χώρων των γραφείων της.


Αναστολή των επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών μαθημάτων

των διαιτητών της ΕΠΣ Μακεδονίας μέχρι 5 Απριλίου 2020

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι αναστέλλονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα των διαιτητών μέχρι τις 5 Απριλίου 2020, σε εφαρμογή της με αριθμό 726 / 8-3-2020 ΚΥΑ (Κοινής Υπουργικής Απόφασης) με θέμα την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας χώρων διενέργειας συνεδριακών εκδηλώσεων για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, προστασίας των διαιτητών και αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναβολή λειτουργίας σχολής επανεξέτασης στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, αναβάλλεται η λειτουργία της σχολής επανεξέτασης προπονητών UEFA PRO, A, B και C, που είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσει στην ΕΠΣ Μακεδονίας, από 1 μέχρι 30 Απριλίου 2020.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.