Βαρύ κλίμα, νεύρα και «μούγκα»

Γιώργος Καστάνης01 Μαρτίου 2021

Πολύ δύσκολη η διαχείριση μίας ήττας, ειδικά όταν έρχεται από λάθη που δεν επιτρέπονται για μία ομάδα που επιδιώκει συνεχώς την βελτίωσή της, αλλά επί της ουσίας, τα λάθη επαναλαμβάνονται και κοστίζουν πολύτιμους βαθμούς. Ηταν βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στη Τρίπολη.

Και με πολλά νεύρα από βασικούς παίκτες που ένιωθαν και ήθελαν να ξεσπάσουν για την απώλεια των βαθμών. Τα νεύρα φάνηκαν και σε περιπτώσεις παικτών που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν σύμφωνα με την αξία τους (για παράδειγμα ο Ελ Καντουρί). Κάποιοι ήταν πιο ψύχραιμοι, όπως ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ υπήρξαν και ρεαλιστικές προσεγγίσεις της πραγματικότητας που βιώνει ο ΠΑΟΚ. Και μία από αυτές, καταγράφηκε, στις δηλώσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Στην επιστροφή, από την Τρίπολη έως την Καλαμάτα (οδικώς) και από εκεί αεροπορικώς έως το αεροδρόμιο Μακεδονία, επικρατούσε «άκρα του τάφου σιωπή». Ούτε κιχ, δεν ακουγόταν, ούτε κατά διάνοια, επιχείρησε κάποιος να… χαλαρώσει το πολύ βαρύ κλίμα και να δώσει ένα τόνο αισιοδοξίας για την συνέχεια. Γιατί κακά τα ψέματα, αυτό το βαρύ κλίμα που πάντα υπάρχει μετά από μία ήττα, πρέπει να βρεθεί τρόπος, μέσα από την ομάδα, να αλλάζει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και ο κάθε ένας, να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.