Βαρούχας: «Σωστό το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, φάουλ πριν το 2ο γκολ»

Metrosport Team10 Μαΐου 2021

Για τις επίμαχες φάσεις στο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη και όχι μόνο τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας στο Metropolis 95.5. «Το βασικότερο είναι αυτό που είδαμε στις Σέρρες. Σήκωσε ο τέταρτος κόλλα Α4. Είσαι διαιτητής εσύ και το έγραψες εκεί; Δεν μπορούσες να μιλήσεις στην ενδοεπικοινωνία; Βγαίνεις από τα ρούχα σου. Ντροπή» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στο Ρεάλ - Σεβίλλη επεμβαίνει το VAR, γυρνάει πίσω τη φάση, ακυρώνει το πέναλτι της Ρεάλ και δίνει της Σεβίλλης. Θα πρέπει να σταματήσουν αυτά, θα πρέπει να δώσουν οδηγίες γι' αυτές τις φάσεις. Θα  πρέπει να βλέπει τις φάσεις και ο κόσμος στην οθόνη του σταδίου. Έχει βοηθήσει το VAR, αλλά αφού το πάμε στην διαφάνεια να φαίνονται οι φάσεις και από τα matrix. 

Ένα άλλο θέμα σοβαρό είναι ότι δεν γίνεται παιχνίδι χωρίς γιατρό. Επειδή υπάρχει αυτή η ιστορία με τους γιατρούς που είναι απασχολημένοι στην πορεία θα υπάρξει πρόβλημα».

Για το ΠΑΟΚ - Άρης ανέφερε συγκεκριμένα: «Έχουμε το πέσιμο του Ουάρντα. Δεν πήγε να κοροϊδέψει, απλώς, δεν στηρίχθηκε καλά το αριστερό του πόδι. Απόδειξη είναι ότι όταν σηκώθηκε έλεγε αυτό στον διαιτητή.

Υπάρχει η διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα. Ο παίκτης του Άρη πηγαίνει δυνατά και κάνει κεφαλιά, αλλά δεν έχουμε καμία παράβαση. Ο Βαρέλα από την δύναμη βρέθηκε στο έδαφος. Όσον αφορά το μαρκάρισμα του Γκάμα με τις τάπες και αυτό είναι ένα θέμα. Πηγαίνει για πάσα και το πόδι φεύγει χωρίς πρόθεση και τον βρίσκει με τις τάπες. Δεν υπήρχε βιαιότητα για να πάρει κόκκινη. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα.

Στο πέναλτι, με το VAR όλα αυτά τα πατήματα είναι παραβάσεις και θα δίνονται. Ο παίκτης του Άρη πηγαίνει για να βρει την μπάλα, δεν την βρίσκει τον πατάει στην ποδοκνημική και είναι παράβαση. Στο 2ο γκολ, τώρα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ με το ένα πόδι βρίσκει μπάλα και με το άλλο το πόδι τον ανατρέπει. Είναι φάουλ. Με τον τρόπο που πήγε είναι φάουλ. Η μία φάση με την άλλη έχει διαφορά. Οι φωτογραφίες που βλέπουμε για φάσεις ή που σταματάμε σε βίντεο για να δείξουμε ότι υπάρχει επαφή δεν είναι η πραγματικότητα. Θα πρέπει να βλέπουμε όλη την κίνηση».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.