Βαρούχας: «Περιμένει κανείς από τον Κλάτενμπεργκ να φτιάξει την ελληνική διαιτησία;»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας και τόνισε ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν έχει προωθήσει κανέναν Έλληνα διαιτητή, ενώ επεσήμανε ότι ο αρχιδιαιτητής ενώ ήταν σε εξέλιξη η Γ΄ Εθνική αυτός ήταν στην Αμερική. 

Στο αρχικό του σχόλιο ο καθηγητής διαιτησίας αναφέρθηκε στη περιβόητη φάση του Αγγλία-Δανία που έκρινε το εισιτήριο στον τελικό: « Όταν ο VARίστας και ο διαιτητής είναι από την ίδια χώρα σ΄ ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι που κρίνεται η πρόκριση στον τελικό είναι κατακριτέο. Θέλει σοβαρότητα η υπόθεση γιατί είδατε τι έγινε στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η Αγγλία κόντρα στην Δανία και πήρε την πρόκριση στον τελικό. Είδατε το πώς σχολίασε ο Κλάτενμπεργκ την φάση και περιμένεις τώρα από αυτούς τους ανθρώπους να φτιάξουν την ελληνική διαιτησία. Θυμάστε τι έγινε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο ματς Κυπέλλου και τι έγινε στη φάση με τον Φορτούνη και προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τη Δευτέρα θα γίνει γενική συνέλευση και θα δούμε τους νέους πίνακες διαιτησίας και ποιοι θα σφυρίζουν τη νέα σεζόν. Για τη Σούπερ Λιγκ 1 μπορεί να έχει άποψη ο Κλάτενμπεργκ, όμως για τις άλλες κατηγορίες τι γίνεται; Εκ του αποτελέσματος θα κριθεί ο αρχιδιαιτητής. Ο Μαρκ πήγε στην Αμερική κι ενώ η Γ΄ Εθνική ήταν σε εξέλιξη. Αυτά δεν γίνονται. Η ΕΠΟ πρέπει να κρίνει τέτοιες ενέργειες και να μην τις αφήνει να περάσουν στο ντούκου. Ο Κλάτενμπεργκ δεν είδα να προωθεί κάποιον Έλληνα διαιτητή. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν διαιτητές να σφυρίζουν στα τοπικά.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.