Βαρούχας: «Ο Κλάτενμπεργκ δεν υπολογίζει κανέναν - Στεναχωριέμαι για τον χώρο της διαιτησίας»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος μίλησε για τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ αλλά και την διαιτησία του Κουμπαράκη στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον ορισμό του Κουμπαράκη στην Αστέρας - Ολυμπιακός: «Ο Κλάτενμπεργκ δεν ήξερε για το περιστατικό του Κουμπαράκη με τον Ολυμπιακό, δεν υπολογίζει κανέναν. Είναι ακόμα στην Αγγλία. Την εξέταση του Τζοβάρα την έκανε μόνος του, τότε ήταν καλός ενώ τώρα δεν είναι; Αυτό που έκανε ο Σκουλάς, δεν θέλει εξέταση. Αυτό το γνωρίζει ένα παιδί που βγήκε από την σχολή διαιτησίας, ή ένας που παίζει ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο. Τον όρισε πάλι, και παραμονή τον έβγαλε από το VAR. Αυτά θέλουν ψυχανάλυση».

«Ποιος εκπαιδεύει τον Κουμπαράκη; Δεν ξέρω αν είναι φοβισμένος από τον Ολυμπιακό, σημασία έχει ότι αυτός εδώ ήρθε επειδή εμείς ήμαστε σε ποδοσφαιρικό μνημόνιο, για να μας δώσει τα φώτα του να ξεμπλέξουμε. Όμως, βλέπεις ότι και με το VAR κάνουν λάθος. Όταν είσαι στο VAR, βλέπεις τα δεδομένα του οφσάιντ στο χιλιοστό. Εγώ που είμαι στο χώρο της διαιτησίας στεναχωριέμαι όταν θέλεις να πεις κάτι αλλά δεν σου δίνουν το δικαίωμα». 

«Όταν γίνονται λάθη απανωτά, λες τι γίνεται, δεν υπάρχει κανείς; Ο Γιώργος ο Μπίκας, είναι τρεις μήνες εκτός ως παρατηρητής. Το πρωτάθλημα της Ρουμανίας που είναι ο Βασάρας, είναι πιο δύσκολο από το δικό μας σε θέμα «γκρίνιας», αλλά τα πάει πολύ καλά ο άνθρωπος. Έχουν μπει παιδιά από την Super League 2 στην Super League 1, αλλά ο Κλάτενμπεργκ δεν τα βάζει να σφυρίξουν επειδή δεν έχουν πιστοποίηση».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.