«Ο Κλάτενμπεργκ ήρθε... στην Μπογκοτά»

Metrosport Team23 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας πήρε θέση, μετά την αποκάλυψη του Κυριάκου Θωμαΐδη αναφορικά με τα χρήματα που αξιώνει ο Κλάτενμπεργκ για τη θέση του αρχιδιαιτητή. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, η αμοιβή που ζητάει ο Αγγλος πρώην διαιτητής είναι η διπλάσια του Πορτογάλου, Μέλο Περέιρα, αγγίζει τις 40 χιλιάδες τον μήνα και θα τα επωμιστεί η ΕΠΟ με την ΟΥΕΦΑ, δια του δύο, τουτέστιν θα δώσει από 20 χιλιάδες έκαστη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Παναγιώτης Βαρούχας:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Oταν τον καλείς και του λες εδώ είναι η Μπογκοτά, πως να μην ζητήσει τόσα χρήματα; Τα χρήματα θα τα πάρει αλλά το θέμα είναι από ποιον. Επίσης γιατί δεν τον έφεραν νωρίτερα για να έχει και ο ίδιος άποψη για τους διαιτητές; Το φυσιολογικό είναι να έρθει νωρίτερα για να έχει και την ευθύνη των πράξεων του».

Για να προσθέσει στη συνέχεια της: «Δεν λέει τίποτα το να ακούει ο κόσμος  τη συνομιλία του VAR, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τις αλλαγές που θέλει να κάνει, ίσα-ίσα είναι πολύ καλή κίνηση αυτό που ακούγεται ότι θέλει να σχολιάζει ο ίδιος τις επίμαχες φάσεις». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.