Βαρούχας: «Κόκκινη κάρτα στον Μουκουντί αν δινόταν το φάουλ στον Κανός»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». 

Ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε ότι η Ένωση θα έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Μουκουντί κάνει φάουλ στον Κανός και ο διαιτητής όφειλε να του δείξει την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, εκείνος δεν έδωσε το φάουλ και έτσι ο παίκτης «γλίτωσε» την κόκκινη κάρτα. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη φάση που ζητάει πέναλτι η ΑΕΚ στο 4ο λεπτό τονίζοντας πως δεν υπάρχει παράβαση και πως σωστά συνεχίστηκε το ματς. 

Συγκεκριμένα, επισήμανε: «Εδω λοιπόν εχουμε επίθεση της ΑΕΚ. Παράβαση δεν υπάρχει στο 4ο λεπτό που ζήτησε η ΑΕΚ πέναλτι. Σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι. Στην αμέσως επόμενη φάση έχουμε επίθεση του Ολυμπιακού. Είναι έξω από την περιοχή, ο Μουκουντί βρίσκει τον Κανός. 

Είναι φάουλ το οποίο δεν δόθηκε και να πούμε πως ο συμπαίκτης του παίκτη της ΑΕΚ είναι πιο πίσω, ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι σε προφανή θέση για γκολ, αν δινόταν η παράβαση θα ήταν και κόκκινη κάρτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.