Βαρούχας: «Κανονικό το πέναλτι του Αραμπούλι, πολλά τα λάθη του Σκουλά»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Για τις επίμαχες φάσεις του αγώνα μεταξύ του Άρη και της Λαμίας μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας θεώρησε κανονική την προσπάθεια του Αραμπούλι στην διάρκεια του πέναλτι ωστόσο τόνισε πως η απόδοση του Σκουλά ήταν κακή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την φάση του πέναλτι: «Απαγορεύεται το τρικ όταν είσαι πάνω στην μπάλα. Απαγορεύεται, μόνο όταν φτάσεις πάνω από την μπάλα να κάνει το οτιδήποτε. Είναι κανονικό το πέναλτι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ουσία όμως είναι άλλη. Ένας διεθνής διαιτητής δεν γίνεται να κάνει τέτοιο λάθος. Αν δεν υπήρχε το VAR τι θα γινόταν; Πολλοί γκρινιάζουν με το VAR, η ανικανότητα κάποιων δίνει λύση στο πρόβλημα».

Για το αν η φάση με τον Σούντγκρεν μπορούσε να δοθεί κίτρινη κάρτα: «Όχι είναι καθαρή κόκκινη κάρτα. Αυτό ήταν το πιο σωστό πράγμα που έκανε ο Σκουλάς. Επίσης ξέρουμε για τον Ντέλετιτς που δημιουργεί προβλήματα εντός περιοχής, και όταν είσαι διαιτητής πρέπει να είσαι σε εγρήγορση να δεις τι θα κάνει ο κάθε τέτοιος ποδοσφαιριστής σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Μετά πας στο VAR και λες οτι δεν είδες τίποτα. Τουλάχιστον να έχεις την εξυπνάδα και να μην κάνεις την κίνηση «παίζεται». Ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.