Βαρούχας: «Και τι θα κάνει ο παίκτης αν το παπούτσι είναι μεγαλύτερο από τη γραμμή;»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, με τον έμπειρο τηλεκριτικό να μιλάει για τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά για τη φάση με το πλάγιο άουτ όπου ξεκινάει το γκολ του Δικεφάλου, «Λέει ο κανονισμός μέρος του ποδιού, γιατί η γραμμή θα είναι πιο μικρή από το παπούτσι, τι θα κάνει; Θα βάζει πλάγια το πόδι;»

Ενώ για το πέναλτι πρόσθεσε: «Το VAR στην προκειμένη περίπτωση έδειξε το σημείο που υπάρχει επαφή και σωστά έπραξε και έδωσε το πέναλτι».

Ενώ πρόσθεσε: «Ενέργειες όπως του Κάργα δεν είναι σωστές, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γιατί ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου και εν συνεχεία έπεσε μέσα. Επίσης, βλέπω στα γήπεδα να υπάρχουν στους αγωνιστικούς χώρου».

Για τη φάση του Λουτσέσκου και την ένταση που επικράτησε, υπογράμμισε: «Είδα τον Λουτσέσκου να παίρνει ένα αντικείμενο που του έριξαν να το παίρνει και να το επαναφέρει στην κερκίδα. Μπορούν να δουν το βίντεο αν το πέταξε ή όχι, το VAR δεν επεμβαίνει στον προπονητή, αυτό θα το κρίνει η πειθαρχική επιτροπή που θα δει το βίντεο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.