Βαρούχας για το ΠΑΟΚ - Άρης: «Μόνο μεμπτό ο πειθαρχικός έλεγχος» - Τι είπε για το πέναλτι και το γκολ

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2023

Για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην περίπτωση του πέναλτι, όσο και στον πειθαρχικό έλεγχο από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Ούγγρος διαιτητής ήταν πολύ καλός και πρέπει να έκανε... εκπτώσεις σε κάρτες, ειδικά στην αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι και δεν θα έπρεπε να χαρίζεται και μπορεί να παίξει αυτό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ο ίδιος έχει τρεις φάσεις, η πρώτη είναι το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ το οποίο δίνεται σωστά, καθώς υπάρχει επαφή σε μη φυσιολογική θέση του χεριού του παίκτη του Άρη με τη μπάλα. Ο διαιτητής όταν δίνει μία παράβαση σοβαρή, ο var πρέπει να ψάξει αν προηγείται κάποια άλλη παράβαση πιο πριν το καταλογίσει ο διαιτητής, όπως είχε συμβεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό. Για εμένα είναι λάθος επίσης ότι ο διαιτητής δεν είδε το πέναλτι και χρειάστηκε το var».

Εν συνέχεια πρόσθεσε: «Η δεύτερη περίπτωση είναι η φάση όπου ο Ολιβέιρα ζητάει πέναλτι, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι. Στην περίπτωση του πέναλτι, ο Κουλιεράκης δεν χρησιμοποιεί το χέρι του για να τραβήξει ή να απωθήσει τον αμυντικό, η επαφή τους είναι στο κατέβασμα του Κουλιεράκη, αφού έχει κερδίσει την κεφαλιά, δεν υπάρχει παράβαση από τον παίκτη του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.