Βαρούχας: «Χέρι και αποβολή του Ρόουζ, πέναλτι και αποβολή στον Σουάρεθ του Αστέρα»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2020

Για τις φάσεις που φωνάζει τόσο ο Άρης όσο και ο ΠΑΟΚ στην αγωνιστική που μας πέρασε, αναφέρθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ο Έλληνας καθηγητής διαιτησίας θεωρεί πως οι αποφάσεις του Ευαγγέλου ήταν σωστές καθώς θεωρεί πέναλτι και αποβολή την φάση με τον Ρόουζ. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, τονίζει πως ο παίκτης του Αστέρα χαστουκίζει πρώτος τον Ελ Καντουρί και αφού η μπάλα είναι εντός πεδιάς είναι πέναλτι. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την φάση με τον Ελ Καντουρί: Αρχικά στην πρώτη προσπάθεια του Καντουρί που πέφτει δεν υπάρχει κανένα πέναλτι είναι ευδιάκριτο αυτό. Όταν έπεσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, πρώτος ο παίκτης της Τρίπολης πάει και του δίνει ένα χαστούκι. Η μπάλα είναι εντός πεδιάς άρα η απόφαση έπρεπε να είναι κόκκινη και πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να πάρεις αυτή την απόφαση να δώσεις δηλαδή κίτρινο στον Σουάρεθ και κόκκινη στον Καντουρί. Στη συνέχεια βέβαια δίνεις κόκκινη στον Καντουρί. Η απόφαση στο δεύτερο ημίχρονο για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ είναι σωστή καθώς ο παίκτης ανατρέπει τον Τζόλη ξεκάθαρα με τα χέρια του».

Για τα έντονα παράπονα του Άρη για την διαιτησία με τον Ατρόμητο: Αρχικά να τονίσουμε ότι στο 17ο λεπτό ο πρώτος βοηθός ο Μαυρουδής έκανε λάθος καθώς είναι σε θέση οφσάιντ παίκτης του Άρη το οποίο δεν επέδειξε. Ο Ρόουζ στο 29' έχει πάρει μια κίτρινη κάρτα σωστά, γιατί ανακόπτει υποσχόμενη επίθεση. Άρα η πρώτη κίτρινη είναι σωστή. Στο σουτ, η μπάλα έχει κατεύθυνση στο τέρμα και η μπάλα βρίσκει στο χέρι και έτσι έχουμε σωστά πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η μπάλα δεν πήγε στο κεφάλι, από την μπροστινή λήψη φαίνεται πως το χέρι είναι εκτός θέσης. Όλα αυτά τα χέρια αν δεν είναι σε φυσική θέση μετράνε πλέον».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.