Βαρέθηκα τους Μαρινάκηδες!

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Σιχάθηκα, βαρέθηκα τη βρωμιά και τη δυσωδία που εκπέμπει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν αντέχεται ο εξαναγκασμός της ενασχόλησης με τα παράκεντρα εξουσίας που διαφεντεύουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο με κανόνες «Καμόρα». Υπάνθρωποι με σφουγγαροποιημένη συνείδηση, που είναι ικανοί να αποδεχτούν τα πάντα, αποτελούν τα όπλα της δικτατορίας που μας ελέγχει τις τελευταίες δεκαετίες σε διάφορες εκφάνσεις. 

 Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ είπε το αυτονόητο στην τελευταία ανακοίνωσή του: Εμείς θέλουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο. Να κερδίζει ο καλύτερος. Όχι άλλες δολοφονίες και επιθέσεις μεταξύ των οπαδών. Είναι κρίμα να χάνονται παλικάρια στο βωμό μιας ηλίθιας δήθεν οπαδικής προπαγάνδας που τελικά αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του κάθε παράγοντα που επιθυμεί την παρείσφρηση της παρανομίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι αυτούς τους συμφέρει να στρέφεται η προσοχή αλλού. Στα επεισόδια, στην οικονομία στην πολιτική. Δεν τους νοιάζει αν αδειάζουν τα γήπεδα, αν γελοιοποιούνται στην Ευρώπη. Δεν τους ενδιαφέρει αν το αντί-θέαμα που «προσφέρουν» είναι από τα χειρότερα της Ευρώπης. Αρκεί να εισρέει το χρήμα στην τσέπη τους είτε μέσω του ποδοσφαίρου είτε μέσω των άλλων ενασχολήσεών τους που στηρίζονται πάντα από την παραγοντική τους ιδιότητα. Βαρέθηκα τη μπούκα του Μαρινάκη στην ΕΠΟ και το λεξιλόγιο Τρούμπας. 

Τις φυλλάδες που ως σύγχρονες απόγονοι του «Αυριανισμού» ακολουθούν τις διαταγές του δικτάτορα και δημοσιεύουν κατάπτυστα φτιαχτά κουτσομπολιά προκειμένου να φέρουν σε δύσκολη θέση τον αρχιδιαιτητή Μπένετ και να τον αναγκάσουν να γίνει Κλάτεμπεργκ. Όπλο η ΕΠΣ Πειραιά του Σπάθα που ο υιός του κριτικάρει τις φάσεις στο Mega στη θέση του Μαρινάκη διότι ο τελευταίος έχει πολλές υποχρεώσεις… προφανώς. Η επέμβαση του εισαγγελέα είναι το λιγότερο που μπορεί να συμβεί τόσο για την μπούκα Μαρινάκη και τα όσα αναφέρονται στα πρακτικά όσο και για την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά. Αλλά ποιος εισαγγελέας; Ποια δικαιοσύνη; Ποια δημοσιογραφία και ποια κυβέρνηση να τους ελέγξει; Όλα λειτουργούν βάση μιας λογικής ανθρωποκεντρικής και άκρως ιδιοτελής. Ολυμπιακός και Μαρινάκης τα πάντα, με οποιονδήποτε τρόπο και οι υπόλοιποι τίποτε.

Έρχεται ένα ντέρμπι την Κυριακή. Ένα ντέρμπι σημαντικό, με ξένο διαιτητή το οποίο και οι δυο ομάδες θέλουν να το κερδίσουν για διαφορετικούς λόγους. Ο Άρης για να βγει από μια δύσκολη κατάσταση εσωστρέφειας και της αλλαγής προπονητή και ο ΠΑΟΚ για μα κάνει το 3 στα 3 και να αλλάξει κατά πολύ τα Μερομήνια του πρωταθλήματος. Όμως δεν μας αφήνουν να ασχοληθούμε, να το χαρούμε. Να μπούμε στις λεπτομέρειες, να ετοιμάσουμε την καζούρα ή να προετοιμαστούμε να δεχτούμε την καζούρα. Δημιούργησαν συνθήκες άθλιες, αρρωστημένες και ένα περιβάλλον τουλάχιστον τοξικό. Αν δε βρεθεί ένας άνθρωπος δυνατός, με εξουσία και θέληση να καθαρίσει όλο αυτό το συρφετό, τότε δυστυχώς θα διαπιστώσουμε ότι δεν φτάσαμε ακόμη στο στερεό μέρος του πάτου του βαρελιού αλλά έχει πολύ βάθος ακόμη το οποίο και θα μας τραβήξει διαλύοντας όχι μόνο ότι αγαπήσαμε μικροί αλλά και όλες τις ωραίες αναμνήσεις μας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.