Βαρδαλής: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τη σύνδεση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Βαρδαλής.

Ο έφοορος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μίλησε για την επικείμενη σύνδεση της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Βαρδαλής δήλωσε: 

Για τη σχέση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με την ΠΑΕ: «Εδώ και μια πενταετία κάνουμε προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία. Φοράμε ρούχα της πρώτης ομάδας. Η ΠΑΕ μας λύνει όλα τα θέματα. Λειτουργούμε επαγγελματικά δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τους ανταγωνιστές. Εμείς είμαστε ταπεινοί, δουλεύουμε και τόσα χρόνια είμαστε στην κορυφή».

Πότε θα γίνει η σύνδεση με την ΠΑΕ: «Δεν είμαι ο καθ’ ύλην αρμόδιος αλλά η προετοιμασία γίνεται εδώ και χρόνια. Εφόσον οι επιταγές της UEFA καλούν τις επαγγελματικές ομάδες, θα είμαστε από τις πρώτες».

Για την επιστροφή του Δημήτρη Σαραϊδάρη: «Του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και τέτοιους χρειάζεται η ΠΑΕ».

Τι πρέπει να γίνει για να έρθει κόσμος στο γήπεδο: «Φταίει ο ανταγωνισμός. Δεν έχουμε πολύ σκληρό ανταγωνισμό αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει ανάπτυξη, το βλέπουμε από τις Εθνικές και τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ρόστερ με μέσο όρο ηλικίας 22 ετών. Έχουμε ταλέντο 13 ετών. Έχουμε δημιουργήσει σύνολο για τα επόμενα χρόνια».

Ποιοι έρχονται στο γήπεδο: «Περισσότερο συγγενείς, φίλοι και κάποιοι φίλαθλοι. Στη Δράμα είχαμε δεκάδες φίλους του ΠΑΟΚ μαζί μας. Φώναζαν συνεχώς και τους ευχαριστούμε».

Πόσο είναι το μπάτζετ του ΠΑΟΚ και η διαφορά του με αυτά ευρωπαϊκών ομάδων: «Περίπου 150.000 ευρώ. Η Βαλερένγκα που υποδεχτήκαμε στο Champions League ήρθε με πτήση τσάρτερ. Θέλει οργάνωση υπάρχει ταλέντο και μέσα από τη δουλειά μπορεί να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη. Στο κομμάτι των χορηγιών δυσκολευόμαστε πολύ».

Αν δίνει χρήματα η UEFA: «Ναι και κάθε χρόνο αυξάνει τα νούμερα. Με το που μπαίνει κανείς στο Champions League παίρνει 65.000 ευρώ. Αν μπαίναμε σε όμιλο είναι 400 χιλιάδες ευρώ. Ο πρόεδρος του ΑΣ έκανε πολλά. Ευχής έργον να γίνει επαγγελματικό και καλώ τον κόσμο να δει κάποια ντέρμπι και θα δει ενέργειες που βλέπει και στους άντρες. Έχουμε κάνει ανανέωση και έχουμε και 6 ξένες παίκτριες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.