Βαρδαλή: «Σωστή απόφαση να επιστρέψει ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team02 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή και μίλησε για την κίνηση του ΠΣΑΠ να εντάξει όλες τις γυναίκες του ποδοσφαίρου ως μέλη του, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα.

«Περιμέναμε χρόνια αυτό στην Ελλάδα. Ευχαριστούμε τον κ. Μπαντή και όλο το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ να μας εντάξει πλέον όλες τις γυναίκες του ποδοσφαίρου ως μέλη. Μ’ αυτό το βήμα βαδίζουμε σιγά σιγά στα χνάρια της Ευρώπης», ανέφερε στο πρώτο της σχόλιο για να προσθέσει: «Είμαστε σε μια ομάδα που μας παρέχονται όλα. Εμείς περιμένουμε το παραπάνω βήμα. Βλέπουμε τις εξελίξεις, τη νέα απόφαση της UEFA που λέει ότι οι ομάδες που προκρίνονται στους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ θα παίρνουν ένα ποσοστό από το κομμάτι των ανδρών. Ακόμα και στο κολεγιακό που ήμουν εκεί όλα λειτουργούν επαγγελματικά. Ήταν όλα οργανωμένα».

Για την επιστροφή του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ:

«Δεν περίμενα να επιστρέψει ο Λουτσέσκου, όμως θεωρώ ότι ήταν σωστή απόφαση. Όλοι κρίνονται στα αποτελέσματα. Στον ΠΑΟΚ όλοι λειτουργούν συναισθηματικά. Ο κ. Ιβάν το έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η επιστροφή του Λουτσέσκου στην Τούμπα θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να πάρει παραπάνω ευκαιρίες. Όσον αφορά τον Γκαρσία, είναι ένας καλός προπονητής και αυτό που έδειξε είναι ότι όλοι οι παίκτες έπαιζαν γι΄ αυτόν. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για να έρθουν επιτυχίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.