Βαρδαλή: «Δεν πρέπει η εγκυμοσύνη να είναι εμπόδιο για τον πρωταθλητισμό»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2023

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ Morris, Θωμαή Βαρδαλή, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον κανονισμό που επιχειρείται να περάσει προκειμένου να μην αποζημιώνονται οι γυναίκες και να μπορεί να καταγγέλεται το συμφωνητικό τους σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο κανονισμός θα πρέπει να ισχύσει όπως η FIFA προσπαθεί να τον προωθήσει και όχι διαφορετικά. Θα πρέπει όσες ομάδες τον έχουν στα συμφωνητικά τους να το αφαιρέσουν. Από αυτά που έχουμε υπογράψει εμείς γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οπότε ο ΠΑΟΚ δείχνει το παράδειγμα στις υπόλοιπες ομάδες.

Ελπίζω με τη βοήθεια της FIFA και του ΠΣΑΠΠ όλες οι ομάδες να στηρίζουν τέτοιες περιπτώσεις, επειδή οι περισσότερες γυναίκες σκεφτόμαστε να κάνουμε οικογένεια, δεν πρέπει αυτό να είναι εμπόδιο στον πρωταθλητισμό, και πρέπει να υπάρξει στήριξη σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη από τις ομάδες.

Η FIFA προσπαθεί να το προωθήσει, αλλά πιστεύω πως πρέπει να το επιβάλλει στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες, γιατί δεν υπάρχει στα συμβόλαια όλων των ομάδων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.