VARάτε αλύπητα!

Γιώργος Ζαΐρης25 Ιανουαρίου 2021

Αυτή η αγωνιστική ήταν πολύ χρήσιμη όχι για συμπεράσματα αλλά για επιβεβαιώσεις. Το απόγευμα είδαμε εποχές Σωκράτη Κόκκαλη, εποχές σκληρής παράγκας στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Με τους Περιστεριώτες φυσικά να είναι μούγγα στην στρούγκα για τη "σφαγή" εις βάρος της ομάδας τους. Ο αστείος διαιτητής και ο ακόμη πιο αστείος VARίστας "έπνιξαν" ξεκάθαρες φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού ώστε να μπορέσουν οι ερυθρόλευκοι να κλειδώσουν την νίκη και γιατί όχι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Πρωτάθλημα. Λίγες ώρες αργότερα στην Τούμπα και πάλι είχαμεVARιά κατάθλιψη και αναφέρομαι στη φάση που ο Ουάρντα σπρώχνεται μέσα στην περιοχή και όμως ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία ο Σλοβένος και ο συμπατριώτης του στο VAR να εξετάσουν τη φάση. Οπως επίσης στη φάση που γύρισε πίσω το παιχνίδι ο Σλοβένος για το χέρι του Λιβάγια δεν μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο που δεν του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού με πρόθεση έπαιξε τη μπάλα με το χέρι.

Φυσικά και θα αναφερθώ και στο ματς και το ότι ο ΠΑΟΚάφησε δυο πολύτιμους βαθμούς. Πλήρωσε τα ατομικά λάθη. Και αν η ποιότητα του Γκαρσία απέναντι στον αγχωμένο Περέιρα μπορεί να μην ήταν έκπληξη στη φάση του πρώτου γκολ, είναι ξεκάθαρο πως δυο απανωτά λάθη του Ινγκασον στην ίδια φάση στο γκολ του Γαλανόπουλου δεν το περίμενα. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ με τον εορτάζοντα Βιεϊρίνια κατάφερε να ισοφαρίσει και ποτέ δεν μάθαμε αν ο Ουάρντα ανατράπηκε ή όχι λίγα λεπτά αργότερα. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση, πάει με το -12 στο Γ. Καραϊσκάκης για να παίξει απέναντι σε μια ομάδα που κάνει τα πάντα για να κλειδώσει τον τίτλο με τις πλάτες των διαιτητών. Και περιμένω από τον Κλάτενμπεργκ την ανάλυση των φάσεων. Αλλά ποιων φάσεων; Προφανώς και θα ξεχαστούν οι φάσεις των Σεμέδο και Μπα. Θα τριτώσει το... καλό (για τους ερυθρόλευκους) από τον Αγγλο. Κάτι άλλο θα είναι τεράστια έκπληξη.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.