Βανγκέλι: «Να έχει σοβαρότητα για να μη χτυπά το κεφάλι στον τοίχο»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την Κόλος Κοβαλίβκα ο Άρης σύμφωνα με όσα είπε ο Κρίστι Βανγκέλι στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι θα πρέπει να δείξει την ανάλογη σοβαρότητα γιατί είναι 90 λεπτά και όλα είναι πιθανά. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άρη: «Άλλοι κάνουν το σχεδιασμό. Η ηλικία μου παίζει κάποιο ρόλο. Είναι κομμάτι μου η ομάδα, είναι στην καρδιά μου ο Άρης».

Για την Κολος Κοβαλίβκα: «Δεν την ήξερα κανείς. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνιση της. Έχει τους ίδιους παίκτες από τότε που ήταν στην τέταρτη κατηγορία. Δεν έχει κάνει μεγάλες αλλαγές. Στήριξε τους παίκτες της και το εντυπωσιακό είναι ότι ανεβαίνουν κάθε χρόνο μια κατηγορία. Δεν έχει να χάσει τίποτα. Έτσι θα το δουν. Θα σκεφτούν ότι δεν είναι το φαβορί. Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και δεν θα πρέπει να δώσει καμία ελπίδα. Να τους πιέσει πολύ χρειάζεται».

Για το ματς του Άρη με την Κόλος: «Το αρνητικό είναι ότι δεν θα έχει κόσμο. Έχει κρατήσει τους παίκτες του κέντρου και του λείπει ο επιθετικός. Έχω μια αμφιβολία για το Λόπεθ, δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δεν πρέπει να την υποτιμήσει. Είναι ένα παιχνίδι και δεν έχει δεύτερο 90λεπτο για να διορθώσεις το λάθος σου. Πρέπει να κοιτάξει το στόχο του και να μπει στους ομίλους. Έτσι θα ανέβουν τα οικονομικά του και θα γράψει ιστορία».

Για το αν μπορεί ο Άρης να μπει στους ομίλους: «Είναι κάτι εύκολο με τρία παιχνίδια να μπαίνεις στους ομίλους. Να το πάρει βήμα βήμα. Οι παίκτες να δώσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Πέρυσι γύρισε ένα παιχνίδι από το 3-0 και μετά έχασε τη σοβαρότητα και δέχθηκε γκολ. Πρέπει να έχει σοβαρότητα για να μην χτυπάει το κεφάλι στον τοίχο».

Το μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας: «Να έχουν υπομονή και η ομάδα θα βρει το δρόμο. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να κάνει το ένα βήμα παραπάνω ώστε να δυναμώσει περισσότερο και να κάνει και το επόμενο που είναι το Champions League»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.