Βανδαλισμοί στο «Μαρόκο» του Ευόσμου

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2020

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΑΕ Ευόσμου αναφέρεται σε καταστροφές που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο αθλητικό πάρκο Ευόσμου. Αναλυτικά: 

«Είμαστε στην δυσάρεστη θέση, τέτοιες γιορτινές μέρες, να αναφερθούμε σε ένα πολύ θλιβερό περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο μας «Μαρόκο».

Φαινόμενα ακατανόητης μανίας διαδραματίστηκαν για άλλη μια φορά σε βάρος της Δημοτικής περιουσίας, καθώς επισκέπτες βανδάλισαν το γήπεδο μας με στόχο να καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις μας. Η ΑΕ Ευόσμου καταδικάζει τέτοιου είδους πράξεις»

Ακόμη αναφέρει: Aγνωστοι κατέστρεψαν τις περιφράξεις τους γηπέδου, αποξήλωσαν διαφημιστικές πινακίδες από τα αποδυτήρια, έκοψαν τα δίχτυα και γέμισαν το γήπεδο με μπουκάλια μπύρας, προφυλακτικά και σύριγγες. Καλούμε τους υπεύθυνους του δήμου να κάνουν συχνές επισκέψεις στα δημοτικά γήπεδα περιορίζοντας στο ελάχιστο τους επισκέπτες εντός του γηπέδου, χωρίς να υπάρχει λόγος.
 Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς και καλούμε τους πολίτες σε περίπτωση που εντοπίσουν ανάλογες ενέργειες να επιδείξουν με υπευθυνότητα τον ανάλογο σεβασμό προς την δημοτική περιουσία ενημερώνοντας τους υπεύθυνους του δήμου και τις αρμόδιες αρχές για τέτοιου είδους απαράδεκτα φαινόμενα. Τέτοιου είδους φαινόμενα δεν χαρακτηρίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.