Βαμβακούλας - Αλεξίου: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει δέσει ακόμη - «Κλειδί» ο Ζίβκοβιτς!

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκαν ο Νίκος Βαμβακούλας και ο Αλέξης Αλεξίου.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αλλά και του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου, παρέα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Νίκο Βαμβακούλα, σχολίασαν το προσεχή ντέρμπι κορυφής (24/10/20:30) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ενώ, ευχήθηκαν και οι δύο να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στο Metropolis 95,5:
Όσα ανέφερε ο Αλέξης Αλεξίου:

«Ο Ολυμπιακός, στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη δεν έχει φτάσει τις περσινές του επιδόσεις και φαίνεται ότι ακόμη ψάχνεται. Δεν πιστεύω ότι θα παίξουν ρόλο τα αποτελέσματα των δύο ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, είναι ένα κλασσικό ντέρμπι που το θέλουν και οι δύο. Ο ένας γνωρίζει τον άλλον και οι προπονητές ξέρουν πως παίζουν οι αντίπαλοι τους. Θα είναι το el Clasico της Ελλάδας και θα παίξει ρόλο η τακτική και η ποιότητα. Θεωρώ, ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός μεσοεπιθετικά είναι καλός, ξεχωρίζουν οι Γιώργος Μασούρας, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αλλά και οι δύο κεντρικοί χαφ, ο Καμάρα και ο Εμβίλα, είναι πολύ καλοί παίκτες.»

Μεταξύ άλλων όσα ανέφερε ο Νίκος Βαμβακούλας:

«Έχει δίκιο ο Αλέξης, έχω αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αλλά και οι άλλες ομάδες δεν έχουν ακόμη στρώσει, παρόλο που οι ομάδες φέτος είναι πιο ενισχυμένες. Πιστεύω, θα είναι ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα, δεν νομίζω να ξεφύγει ο πρωτοπόρος με 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει πολλούς παίκτες και ακόμα δεν έχουν δέσει. Δεν θα είναι εύκολο για εκείνον, να έχει υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Το θετικό της υπόθεσης, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει πληρότητα στο ρόστερ του και μπορεί να διαχειριστεί τα διαδοχικά παιχνίδια. Μόνο σε αυτό διαφέρει ο Ολυμπιακός. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια, παίζει ρόλο η ποιότητα των παικτών, αν βρεθούν σε καλή ημέρα. Είναι ξεχωριστά τα παιχνίδια στην Ευρώπη από αυτά στο Πρωτάθλημα. Είναι και οι δύο πολύ ανταγωνιστικές ομάδες τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ο Ολυμπιακός επειδή δεν είναι καλά ψυχολογικά αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα, θα έχει θέμα. Ο ΠΑΟΚ από την μέση και μπροστά είναι καλή ομάδα, πίσω εντοπίζεται το πρόβλημα. Είναι απαράδεκτο να κερδίζεις 4-1 στο ημίχρονο και να χάνεις την αυτοσυγκέντρωση του και τελικά να φέρνεις ισοπαλία στο γήπεδο σου. Έχει αργή άμυνα, εκεί είναι το πρόβλημα. Αν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι σε καλή κατάσταση, ο ΠΑΟΚ θα είναι καλός.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.