Βαμβακίδης: «Ένεκα… Ζένεκα γιατί το γέλιο είναι απαραίτητο φάρμακο»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ηθοποιός, Τάκης Βαμβακίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την παράσταση «Ένεκα Ζένεκα» που έρχεται στη Θεσσαλονίκη να προσφέρει γέλιο και να αποτελέσει «φάρμακο» για όσα βιώνει η κοινωνία λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έστειλα πολλούς τίτλους και κουραζόμασταν. Ήθελα να έχει το Ζένεκα στον τίτλο. Για τα όσα συμβαίνουν λόγω του Ζένεκα, πήγαμε στο Ένεκα Ζένεκα. Όταν σατιρίζω για τις παρενέργειες το αναφέρουμε και στη διάρκεια της παράστασης. Να το χαλαρώσουμε λίγο με τα εμβόλια. Επειγόντως. Μερικές φορές δίχως να υπάρχει διάγνωση από γιατρό, ξαφνικά νιώθεις κάπως και λες οι εξετάσεις μου είναι καλές. Τι έγινε εδώ; Είναι μερικές ύπουλες αρρώστιες που παραμονεύουν και θέλουν αντίσταση ψυχής. Είναι απαραίτητο φάρμακο το γέλιο. Αυτό είπαμε να κάνουμε και χωρίς κορωνοϊό θα ζούσαμε εκπληκτική επιτυχία σε διασκεδαστικό επίπεδο.

Ο Αλέξης Παρχαρίδης θα είναι στο ρόλο της Πόντιας γρέας. Ξέρει πόσο μαγικά κάνει αυτό το ρόλο. Ο άνδρας της ο Λάμπος είμαι εγώ. Σκορπάμε χωρίζουμε λόγω κορωνοϊού. Θα τα δείτε στη Μονή Λαζαριστών 1 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.