Value Bet: Βγάζουν αντίδραση οι «λύκοι»

Πέτρος Χαριζακλής31 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Τα πράγματα δεν είναι καλά στη Θεσσαλονίκη καθώς από χθες (Παρασκευή 30/10) μπήκαμε σε τοπικό lockdown και όλοι ελπίζουμε η κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό να βελτιωθεί. Στα δικά μας τα στοιχηματικά, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε μόνο η Στουρμ και δεν είχαμε κάποιο κέρδος. Συνεχίζουμε όμως ταπεινά και πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει αυτή την εβδομάδα.

Ξεκίνημα από την Γ Γερμανίας, και το Βερλ-Τσβικάου.

Η Βερλ είναι νεοφώτιστη και την προηγούμενη εβδομάδα «έσπασε» το αήττητο της Σααρμπρίκεν. Δείχνει ένα άκρως επιθετικό πρόσωπο με έξι over σε επτά ματς. Επίσης φέρνει 5 σερί g/g+Over και φαίνεται να θέλει να παίξει ποδόσφαιρο παράλληλα με τα αποτελέσματα. Εχει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, τον Ζλάτκο Γιάνγιτς, με 5 γκολ. Η Τσβικάου από την άλλη, είναι μια ομάδα έμπειρη στην κατηγορία, εκτός έδρας φέτος είναι αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Επίσης, σε σύνολο έξι αγώνων μετράει ισάριθμα «2-3 γκολ», πέντε g/g και τέσσερα g/g+over. Η επιλογή μου είναι κάτι παραπάνω από προφανής, το combo (g/g+over) πληρώνει εξαιρετικά (2,17).

Συνεχίζουμε στη Σλοβακία για το Σέρεντ-Ντουνάισκα Στρέντα.

H γηπεδούχος αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγώνες ενώ μετράει 4 σερί g/g εντός έδρας. Πέρυσι κέρδισε με 3-1 εντός έδρας τη σημερινή της αντίπαλο στην πρώτη και μοναδική νίκη της εντός έδρας επί της Ντουνάισκα. Η πρωτοπόρος προέρχεται από 1-1 στο ντέρμπι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Εντυπωσιάζει με τις επιθετικές αρετές της αφού έχει πετύχει 34 γκολ σε 11 ματς. Εκτός έδρας έχει πάρει τέσσερις νίκες και έχει χάσει μόνο από τη Ζίλινα, όλα της τα παιχνίδια ήταν g/g+over. Η νίκη της με over (2,22) είναι η επιλογή μου είτε κερδίζοντας μόνη της εύκολα είτε θα την βοηθήσει με ένα γκολ η Σέρεντ.

Μετακομίζουμε στην Αυστρία, για το Σάλτσμπουργκ-Βάτενς.

Η Σάλτσμπουργκ στο πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πετύχει ήδη δύο γκολ σε δύο ματς αλλά νίκη δεν έχει ακόμη. Αλλαγές θα γίνουν και πάλι από τον Μαρς ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν, ο Ντάκα (φορ) τραυματίστηκε και θα μείνει μερικές εβδομάδες εκτός αλλά ποιότητα στην επίθεση υπάρχει. Η Βάτενς προέρχεται από 1-1 με τη Χάρτμπεργκ αλλά «σπρώχτηκε» από τη διαιτησία, μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός να πάρει κάτι από την πρωταθλήτρια και πέρυσι ηττήθηκε δύο φορές με το ίδιο σκορ (5-1 εντός και εκτός). Περιμένω ξέσπασμα της Σάλτσμπουργκ, γι΄αυτό και θα πάρω τον άσο με χάντικαπ -2, σε απόδοση 1,78.

Τέλος, κλείνουμε τη στήλη με το Σανκτ Πόλτεν-Ριντ.

Η γηπεδούχος έχασε με κάτω τα χέρια από τη Λίντσερ (4-0) και για πρώτη φορά έκανε κακή εμφάνιση. Γενικότερα παίζει επιθετικά, ένα παραπάνω όταν είναι γηπεδούχος. Η Ριντ από την άλλη, έχασε από τη Στουρμ έχοντας πολλές απουσίες. Το παιχνίδι της είναι φουλ επιθετικό με όποιον και να παίζει, ίσως να έχει 2-3 επιστροφές αλλά δεν είναι ξεκάθαρο γιατί μιλάμε για παίκτες που ήταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Περιμένω την αντίδραση της Σανκτ Πόλτεν μετά την κακή της εμφάνιση. Η νίκη των «λύκων» πληρώνει αρκετά καλά (2,08).

Δυάδα Σαββάτου

Σανκτ Πόλτεν-Ριντ 1 2.08

Βερλ-Tσβικάου G/G+Over 2.17

Δυάδα ΣΚ

Σάλτσμπουργκ-Σβαρόφσκι Βάτενς 1 (-2 Η) 1.78

Σέρεντ-Ντουνάισκα Στρέντα 2+Over 2.22

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.