Στήλες Value Bet

Value Bet: Τρίτη νίκη κόντρα στους «λύκους»

Πέτρος Χαριζακλής03 Απριλίου 2021

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο εύχομαι να έχουμε. Πρώτο του Απρίλη και σταδιακά ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η στήλη επιστρέφει μετά από της διακοπή των εθνικών ομάδων, νωρίτερα πήγαμε ταμείο και πάλι με περασμένη τη μία από τις δύο δυάδες. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει για το πρόγραμμα αυτού του σαββατοκύριακου.

Το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Οπάβα-Σλοβάτσκο από το τσέχικο πρωτάθλημα.

Η γηπεδούχος έχει πάρει επτά βαθμούς στην τελευταία εξάδα αγώνων της όμως το έργο της για παραμονή παραμένει δύσκολο. Εντός έχει πάρει το μεγαλύτερο μέρος των βαθμών της, ίσως να της έκανε καλό η διακοπή όμως αντιμετωπίζει μια Σλοβάτσκο που σαφώς έχει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της. Η ομάδα του Σβέντικ δεν έχασε τον ρυθμό της στη διακοπή αφού έπαιξε αγώνα Κυπέλλου και παρά τον αποκλεισμό της, έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην τετράδα. Το διπλό έχει προβάδισμα και πληρώνει παραπάνω (1,78) από εκεί που το περίμενα.

Μεταφερόμαστε στη Σλοβακία όπου η Τρέντσιν υποδέχεται τη Σπαρτάκ Τρνάβα.

Με δύο ήττες ξεκίνησε την πορεία της στα πλέι οφ η γηπεδούχος που ήταν έτσι και αλλιώς πίσω βαθμολογικά και χρειαζόταν υπέρβαση για να φτάσει σε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Μετράει 10/12 goal/goal εντός έδρας τη φετινή χρονιά. Η Σπαρτάκ μπορεί να έχασε από τη Ζίλινα όμως κέρδισε τη Ντουνάισκα και παραμένει στην 4η θέση. Είναι ανοικτή η υπόθεση Ευρώπη και η φιλοξενούμενη θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών της Ζίλινα. Δύσκολο παιχνίδι, θα στηρίξω τη Σπαρτάκ με την απαραίτητη κάλυψη (2 DNB) σε απόδοση 1,93.

Επιστρέφουμε στην Τσεχία όπου η Σλόβαν Λίμπερετς υποδέχεται τη Μπάνικ Οστράβα.

Σε εντελώς διαφορετική κατάσταση οι δύο ομάδες, σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος παρά την ήττα της από τη Γιάμπλονετς. Η Μπάνικ έχει μόλις μια νίκη σε πέντε ματς και φαίνεται πως η αλλαγή προπονητή δεν έχει λειτουργήσει. Η Λίμπερετς είναι πανίσχυρη στο «Γιου Νίσι» και έχει καλή παράδοση κόντρα στη Μπάνικ. Περιμένω να πάρει ακόμη μία νίκη κόντρα στη ντεφορμέ φιλοξενούμενη σε απόδοση 2,02.

Τέλος, κλείνουμε τη σημερινή στήλη με το ΒΑΚ Πέλετς-Ραπίντ Βιέννης από το πρωτάθλημα Αυστρίας.

Η ΒΑΚ απέδειξε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας πως δεν μασάει από έδρες, αφού κέρδισε την Αούστρια με εμφατικό τρόπο (5-3) και σφράγισε την παρουσία της στα πλέι οφ. Εχει τρομερή επιθετική ποιότητα, όμως εντός δεν τα πάει τόσο καλά και η Ραπίντ είναι καλύτερη ομάδα από την Αούστρια. Η ομάδα του Φούντα είναι σε φόρμα, θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της Σάλτσμπουργκ και βαθμολογικά μπορεί να το κάνει αφού βρίσκεται στο -4 μόλις από την κορυφή. Η φιλοξενούμενη έχει κερδίσει ήδη δύο φορές τους «λύκους» στην κανονική διάρκεια, μπορεί να το κάνει και τρίτη. Το διπλό πληρώνει λίγο πάνω από τις δύο μονάδες (2,10).

Δυάδα Σαββάτου

ΟΠΑΒΑ – ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ 2 1,78

ΤΡΕΝΤΣΙΝ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ 2 DNB 1,93

Δυάδα ΣΚ

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 1 2,02

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 2 2,10

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.